avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Contestatie admitere universitate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Contestatie admitere universitate

In anul 2007-2008 Universitatea "Alexandru Ioan Cuza din Iasi" (UAIC) avea pentru facultatea de drept ca minim pentru admitere media totala (ani de liceu 70% si 30% bac) nota 7.21 la zi cu taxa.
Media pentru admitere a cresut treptat in anii urmatori si nu ma incadrez.
Momentan este 8.95 minim la zi cu taxa.

Admiterea stiu ca are 2 sesiuni: cea din vara si alta in toamna, cea din toamna are aceeasi medie ?

Exista vreo alta modalitate pentru a trece de admitere cu nota impusa de universitate ? ex: contestatie, o scrisoare de intentie, orice... catre decan, prodecan, s.a.m.d.
Cel mai recent răspuns: Ulpianus , utilizator 22:52, 12 Februarie 2011
Nu puteti studia la zi daca media nu v-a permis sa va incadrati in limita de locuri disponibile, ramanand varianta cu frecventa redusa. Cei admisi la fr se pot transfera ulterior la zi, cu anumite conditii ce tin de promovarea examenelor, locurile dispobinile sau medii, in cazul in care sunt mai multi solicitanti.
Sunt destui care au urmat calea asta, de la fr la zi. In plus, fiind la fr, nu va impiedica nimeni sa va prezentati la cursurile celor de la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce facultate de drept sa aleg? Julema Julema Buna Ziua! Ma numesc Serban si sunt in ultimul an de liceu. Ma bate gandul sa aplic la facultatea de drept insa nu stiu care dintre Universitate ... (vezi toată discuția)
admitere facultatea de drept Lexa233 Lexa233 Buna! Vreau sa dau admiterea la Facultatea de Drept din Iasi. Ati putea sa imi spuneti va rog din ce v-ati pregatit? Ce carti ati folosit? Totul legat de ... (vezi toată discuția)
Transfer dintr-un liceu in altul DaNuTT09 DaNuTT09 Anul acesta am intrat intr-un liceu. Parerea mea despre acest liceu este o parere proasta. Pana la sfarsitul semestrului raman sa vad daca ma acomodez sau nu, ... (vezi toată discuția)