avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer dintr-un liceu in altul
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer dintr-un liceu in altul

Anul acesta am intrat intr-un liceu. Parerea mea despre acest liceu este o parere proasta. Pana la sfarsitul semestrului raman sa vad daca ma acomodez sau nu, in caz ca nu ma acomodez, ma voi transfera.
As vrea sa inteleg si eu ,cum te transferi de la un liceu la altul.
Cel mai recent răspuns: DaNuTT09 , utilizator 22:51, 19 Septembrie 2012
Se face o cerere catre conducerea liceului actual si o alta cerere catre liceul unde vreti sa mergeti.

Liceul unde vreti sa mergeti poate sa va respinga cererea daca aveti media scolara sub cea a ultimului elev din liceul respectiv sau daca nu mai sunt disponibile destule locuri in clasele din anul de studiu.
Media de admitere la liceul "Dimitrie Leonida" ,care e? mate-info
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2012
DaNuTT09, utilizator
Acum vreti sa stim si media la admitere la un liceu oarecare? La Dimitrie Leonida din Bucuresti ultima medie a fost 4.9 in 2012 la mate-info.

:offtopic:
Mă întreb ce școală se face acolo dacă la mate-info media a fost 4.9, deci nici măcar 5. La mecanică văd ca a fost chiar 3,63. Și ne mai întrebăm de ce ajungem la situatia in care 60% din elevi nu iau examenul de bacalaureat.
Alexandru Munteanu, Avocat
Intr-adevar, este o situatie groaznica, din nefericire. Aveti in vedere la transfer si conditiile impuse de liceul la care doriti sa va transferati.
Cabinet de Avocat „Hulea Ionuț-Marius”, Avocat
Asta e Romania.
Anul acesta medile au scazut mult fata de ani anteriori.La capacitate multi nu au depasit nota 5....
Liceul respectiv din care vreau sa ma mut , e obligat sa imi faca aceea cerere de transfer?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Septembrie 2012
DaNuTT09, utilizator

Alte discuții în legătură

Transfer scolar in clasa a 9 pana la sfarsitul sem.1 ContSters223036 ContSters223036 buna ziua vreau sa ma transfer de la liceul in care sunt acum pentru ca nu imi place ce invat(sunt la stiinte ale naturii),colegii se iau mereu de mine sh nu ... (vezi toată discuția)
Transfer intersemestrial dumitrescu30 dumitrescu30 Buna ziua . Vreau sa ma transfer in vacanta intersemestrială la alt liceu, dar cu păstrarea profilului . Art. 155 din Ordinul 5079/2016 prevede că ... (vezi toată discuția)
Transfer clasa a 9-a d_a_c_cta d_a_c_cta Buna seara! In ce conditii se poate transfera un elev de la un liceu la altul in clasa a IX-a? Cunosc un caz cand, in ciuda mediei mici de admitere (8,70), ... (vezi toată discuția)