avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate transfer clasa a 9-a
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

transfer clasa a 9-a

Buna seara!
In ce conditii se poate transfera un elev de la un liceu la altul in clasa a IX-a?
Cunosc un caz cand, in ciuda mediei mici de admitere (8,70), elevul a inceput clasa a IX-a intr-o clasa unde s-a intrat cu 9,40.
Cel mai recent răspuns: d_a_c_cta , utilizator 18:34, 15 Februarie 2013
Dupa semestrul I puteti face cerere de transfer, conteaza aprobarea liceului unde doriti sa fie primit.
Multumesc pentru raspuns, dar cum se explica faptul ca s-a incalcat rezultatul unui examen de admitere....cum este posibil, nu inteleg
Revin cu precizarea ca a aparut transferat din prima zi a clasei a 9-a...din septembrie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de la o unitate de invatamant la alta (liceu) emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)
Transfer dintr-un liceu in altul DaNuTT09 DaNuTT09 Anul acesta am intrat intr-un liceu. Parerea mea despre acest liceu este o parere proasta. Pana la sfarsitul semestrului raman sa vad daca ma acomodez sau nu, ... (vezi toată discuția)
Transfer scolar in clasa a 9 pana la sfarsitul sem.1 ContSters223036 ContSters223036 buna ziua vreau sa ma transfer de la liceul in care sunt acum pentru ca nu imi place ce invat(sunt la stiinte ale naturii),colegii se iau mereu de mine sh nu ... (vezi toată discuția)