avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Facultatea de Drept
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Facultatea de Drept

Buna! Vreau sa dau admiterea la Facultatea de Drept din Iasi. Ati putea sa imi spuneti va rog din ce v-ati pregatit? Ce carti ati folosit? Totul legat de pregatirile de dinainte de examen. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:28, 26 August 2015
Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Alex. I.Cuza din Iasi nu va organiza concurs de admitere în luna septembrie 2015, toate locurile au fost ocupate în sesiunea iulie 2015

Bibliografia pentru proba scrisă la examenul de admitere la Facultatea de Drept a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, din Iaşi
[ link extern ]
Stiu. Dar eu nu anul acesta vreau sa dau admiterea
Avand in vedere uzanta Universitatii , pe site-ul acesteia se va afisa bibliografia de unde sa invatati pentru admitere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie admitere universitate ContSters183660 ContSters183660 In anul 2007-2008 Universitatea \"Alexandru Ioan Cuza din Iasi\" (UAIC) avea pentru facultatea de drept ca minim pentru admitere media totala (ani de liceu 70% ... (vezi toată discuția)
Examen de admitere la facultatea de drept: care sunt materiile? TheLawyer100 TheLawyer100 Care sunt materiile ce constau in examenul de admitere la facultatea de drept ? (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 - autor drept civil succesiuni lala_larisa lala_larisa buna. sunt noua pe forum. sunt hotarata sa dau examenul pt admitere la inm anul asta. m-am apucat de invatat dar am o dilena.... nu stiu ce autor este mai bun ... (vezi toată discuția)