avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Ce facultate de Drept sa aleg?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Ce facultate de Drept sa aleg?

Buna Ziua!

Ma numesc Serban si sunt in ultimul an de liceu. Ma bate gandul sa aplic la facultatea de drept insa nu stiu care dintre Universitate "Alexandru Ioan Cuza" sau Universitatea "Babes Boliyai". As fi vrut sa pun pe lista si Universitatea din Bucuresti, dar testul de admitere consta si economie ceea ce nu prea mai am timp sa studiez cu bac cu tot. Imi puteti spune care ar fi cea mai buna si de ce?

Multumesc!

P.S.: Imi cer scuze daca nu am pus intrebarea in categaria buna.
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 10:02, 22 Februarie 2013
Nu stiu daca vei primi un raspuns obiectiv. Din cate stiu toate cele enumerate de tine sunt foarte bune. Conteaza daca iti doresti cu adevarat aceasta specialitate si cat de mult vei munci ptr a aculuma cat mai multe cunostiinte. Daca te intereseaza magistratura pe site.ul inm gasesti o statistica cu cei care au intrat in sistem , si unde au studiat cei care au reusit.
Multumesc frumos pentru timpul si raspunsul acordat. Si da, imi doresc foarte mult sa intru si sunt capabil sa ma zbat ca sa reusesc.
Alege-o pe cea care este mai apropiata de locuinta ta. Ambele sunt la fel de bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie admitere universitate ContSters183660 ContSters183660 In anul 2007-2008 Universitatea \"Alexandru Ioan Cuza din Iasi\" (UAIC) avea pentru facultatea de drept ca minim pentru admitere media totala (ani de liceu 70% ... (vezi toată discuția)
E o alegere buna? mocike mocike Buna ziua!Sunt in clasa a XII si dupa terminarea scolii vreau sa ma dau la Facultatea de Drept in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.Cea ce ma ... (vezi toată discuția)
Facultatea la zi sau la distanta/ifr ? ContSters183660 ContSters183660 Ce parere aveti de invatamantul la distanta pentru facultatea de drept (la stat)? Trebuie sa aleg intre Universitatea Cuza la ZI sau Universitatea Lucian ... (vezi toată discuția)