avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare la autovehicul
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare la autovehicul

Buna seara , am auzit ca est posibil sa iti poti inscrie masina si fara aceasta taxa de poluare ,daca urmaresti o anumita procedura , si care se finalizeaza printr-o hotarare judecatoreasca.Este cineva care sa imi poata da mai multe informatii,va rog frumos!
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 14:36, 24 Noiembrie 2011
da, in contencios administrativ.. dati in judecata prefectura in momentul in care solicitati sa inscrieti fara sa platiti taxa de poluare autovehiculul... in timpul acesta, cereti numere provizorii pe durata intregului proces
avocatPetre a scris:

da, in contencios administrativ.. dati in judecata prefectura in momentul in care solicitati sa inscrieti fara sa platiti taxa de poluare autovehiculul... in timpul acesta, cereti numere provizorii pe durata intregului proces

Unde ,cum ,cui pot cere numere provizorii pana la definitivarea proesului?
Am un proces pe rol si doresc sa ma pot deplasa cu masina pa sa solutionare.
Mai faceti o cerere ulterioara prin care solicitati instantei sa oblige SERv Inm Auto in acest sens

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare LiviuP13 LiviuP13 La data de 05.01.2010 am achizitionat un autoturism din Belgia . Am platit suma de 3.200 ron conform TAXEI DE POLUARE PENTRU AUTOVEHICULE . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Refuz de a achita taxa de poluare niculaucarmen niculaucarmen am cumparat un autoturism din Franta iar pentru efectuarea inmatricularii in Romania mi s-a calculat taxa de poluare printr-o decizie a Ministerului ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare eu_craciun eu_craciun buna, vreau sa-mi cumpar o masina second-hand din germania si am auzit ca este o varianta de a nu plati taxa de poluare daca dau statul roman in judecata, imi ... (vezi toată discuția)