avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... inchidere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

inchidere PFA

Buna seara!
Detin un PFA deschis la inceputul anului 2011 si as dori sa-l inchid. Cum trebuie procedat, care sint pasii? Nu as vrea sa mai intri in anul urmator, avind in veder faptul ca din iul/aug nu mai am nici o activitate.
Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 10:04, 16 Noiembrie 2011
Buna ziua, mergeti la Registrul Comertului - daca acolo l-ati infiintat- si completati formularul de suspendare/inchidere. Apoi, cu decizia pe care o primiti de la ei mergeti la Administratia Financiara de care apartineti si depuneti declaratia de venituri pe acest an si declaratia de suspendare/inchidere a activitatii (cred ca 200 si 220, nu mai stiu exact, dar va spune la informatii numarul formularelor ce trebui completate). Mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa ContSters488364 ContSters488364 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce pasi am de urmat pentru a radia un PFA. Precizez ca l-am infiintat in 2015 ,dar nu am avut nici un fel de activitate ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa cu datorii la stat Dorin Baleanu Dorin Baleanu Am un PFA infiintat in ian. 2011. Am depus toate declaratiile pt. 2011 si 2012. Nu am platit impozitul pe 2011. Am primit de la finante si declaratia cu ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa tra65 tra65 Care sunt pasii de urmat pentru inchiderea unui PFA platitor de TVA. (vezi toată discuția)