avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Declaratie de valoare diploma bac
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Declaratie de valoare diploma bac

Salut!Anul acesta m-am anscris la facultate in Italia si mi-au cerut o declaratie de valoare(a diplomei de bacalaureat).Pe 18(peste 2 zile) vin acasa, sunt din C-ta, iar ideeile nu imi sunt clare...ce tre sa fac....unde sa ma duc...unde pot pune apostila etc.Ma poate ajuta cineva????pls
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 18:33, 16 Noiembrie 2011
Diploma in original banuiesc ca o aveti la dvs. Mergeti cu ea la prefectura din Constanta si o apostilati. Taxa este de 25 lei. Dupa care o traduceti si o legalizati, parerea mea in Italia, pentru ca e mai la indemana italienilor sa accepte actele legalizate si traduse de un traducator autorizat de institutiile italiene. Trebuie sa aveti si certificatul de nastere international apostilat, pe care de asemenea il traduceti precum si foaia matricola cu notele pe anii de studii. Succes!:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma cetatean european pentru admiterea la facultate in romania alexandracdr alexandracdr Am nevoie de echivalarea diplomei de sfarsit de liceu din Portugalia, problema inampinata are de a face cu Apostila de la Haga. Am intrat pe site-ul CNRED si ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa merg pentru apostila si cat costa? magdutza2010 magdutza2010 Salutare!!!!!!! Vreau sa imi iau baietelul de 6 ani cu mine in Spania.Ideea este ca am nevoie de certificatul lui cu apostila,pt a-l inscrie la ... (vezi toată discuția)
Master la universitatea politehnica din milano Iulia-Andreia Iulia-Andreia Buna, Tocmai am aflat ca am fost admisa la master la Universitatea Politehnica din Milano insa...STUPOARE ambasada Italiei in Romania nu vrea sa imi acorde ... (vezi toată discuția)