avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... indemnizatie revolutionar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

indemnizatie revolutionar

Prin art. 18 din Legea 410/2011 (linc) s-a adoptat un amendament la OUG 80/2010 conform căruia în anul 2012 nu se va mai plăti indemnizaţia pentru luptătorii în revoluţie remarcaţi prin fapte deosebite.
OUG 80/2010 nu pomenea iniţial nimic despre revoluţionari, dar cînd parlamentul adoptă o ordonanţă a guvernului poate s-o facă cu amendamente. S-a introdus astfel amendamentul legat de revoluţionari, dar şi alte amendamente legate de îngheţarea pensiilor şi salariilor în 2012, încît a ieşit practic o lege complet diferită de OUG iniţială. Senatul adoptase forma iniţială a OUG, dar Camera Deputaţilor e forul decizional. Considerati corecta acasta modificare sau poate fii contestata ?

Alte discuții în legătură

Plata indemnizatiei de revolutionar simona99 simona99 Conform deciziei curtii constitutionale pensiile si salariile vor fi inghetate. Unul din amendamente la legea 410 este suspendarea platii indemnizatiei de ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc varianta finala, ma poate ajuta cineva? buz_oianu buz_oianu C O M U N I C A T Prin prezentul comunicat, vă aducem la cunoştinţă următoarele: In cadrul şedinţei de plen din data de 08.11.2011 a ... (vezi toată discuția)
Legea gratierii cedo cedo As dori sa stiu daca adoptarea Legii gratierii propusa de deputatul N.Paun, implica si reducerea pedepselor care fac parte din exceptiile de la ... (vezi toată discuția)