avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... subventie caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

subventie caldura

am un venit lunar de 302 ron si o masina cu capacitate 1700cm,dar veche,fabricata in anul 1997.ma intriga faptul ca,nu pot beneficia de subventia la caldura.sincer aceasta masina valoreaza,cred,cam cat plata caldurii pe 5 luni.chiar nu exista si o varianta de a putea beneficia de aceasta subventie,adica,consider ca,ar trebui sa existe anumite criterii si in ceea ce priveste aceste masini.

Alte discuții în legătură

Solicitare ajutor caldura locuinta la tara actb actb Buna ziua Doresc sa aflu daca o familie compusa din doi bugetari si fiul lor minor in varsta de 3 ani care locuiesc intr-o casa la tara au dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire 2010 - 2011 elga50 elga50 Cititi despre actele necesare obtinerii ajutorului de incalzire: - venit pe membru de familie (persoana singura) = mai mic de 615 lei / luna ... (vezi toată discuția)
Acordare subventii caldura: limita pe cont? cris2279 cris2279 Buna ziua, Unde gasesc informatiile legate de conditiile acordarii subventiilor pentru caldura? Mama mea avea un cont la CEC pe care tine niste bani (pentru ... (vezi toată discuția)