avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare subventii caldura: limita pe cont?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare subventii caldura: limita pe cont?

Buna ziua,

Unde gasesc informatiile legate de conditiile acordarii subventiilor pentru caldura? Mama mea avea un cont la CEC pe care tine niste bani (pentru evenimente nefericite) si i-au zis ca nu pot sa ii acorde subventia pentru ca are mai mult de 3 000 RON?
Cel mai recent răspuns: horse07 , utilizator 15:21, 10 Septembrie 2013
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru sectorul 4 din Bucuresti, gasesti o lista aici:

[ link extern ]

La link-ul de mai sus ai si o lista de excluderi.

Nu stiu daca conditiile de eligibilitate sunt la fel in toate sectoarele din Bucuresti sau orasele din tara.

Din experienta iti pot spune ca, daca persoana care solicita ajutor pentru incalzire, are mai multe bunuri in proprietate (mai multe case, masini, chiar si tractoare), conturi cu bani in banci sau a mai beneficiat de alte tipuri de ajutor social, cererea nu i se va aproba.
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2013
horse07, utilizator
Contul este asa de vreo 3 ani ... si in fiecare an a primit aceasta subventie: ce consecinte poate avea acum? Sunt oameni simpli, care daca aud stirea de la televizor, e bine, daca nu..se intampla ca in cazul de fata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stiu ca exista rubrica pe formularul de subventie in care se completaza sumele prezente in conturi bancare fie ca sunt depozite sau conturi curente (pe langa alte bunuri). Chiar daca contul a fost deschis si cu bani el, dar nu l-ati mentionat in formular, subventia s-a aprobat. Nu stiu exact daca se efectueaza controale in acest sens.

La mine este mai simplu, cand depun cererea pentru ajutor pentru bunica mea, nu am multe de completat, pentru ca nu are alte bunuri si/sau conturi, singurul venit fiind pensia.

In legatura cu consecintele, nu cred ca vor exista, in sensul ca nu cred ca se va aplica vreo sanctiune retroactiv. Cea mai "grava" consecinta este sistarea subventiei.

Cel mai bine intrebati la primaria de care apartineti care sunt criteriile de eligibilitate si care sunt criteriile care descalifica solicitantul de la primirea subventiei.

~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru caldura in caz de concediu fara salariu Adela1 Adela1 In situatia in care un angajat este in concediu fara salar la cererea acestuia (si nu obtine alt venit), exista posibilitatea de a obtine subventie la cadura ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara acoperire dralexandru dralexandru Buna seara. Va rog tare mult sa ma ajutati intr-o problema pentru ca sincer nu stiu ce sa mai fac! Acum ceva timp am inchiriat cateva echipamente pentru o ... (vezi toată discuția)
Programul "mihail kogãlniceanu" ContSters257414 ContSters257414 [i]IMM-urile pot accesa, din [b]4 aprilie[/b], prin programul \\"Mihail Kogălniceanu\\", o linie de credit de 400.000 de lei anual/întreprindere cu dobânda ... (vezi toată discuția)