avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Blocare card salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Blocare card salarii

Cum trebuie sa procedez in cazul blocarii cardului de salariu. Pt ce motiv poate fi blocat acesta si cum trebuie sa procedez la deblocarea lui? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 21 Noiembrie 2011
Cred ca este necesar sa precizati ce unitate comerciala v-a blocat cardul de salarii?
Va adresati in principiu cu o cerere expresa unitatii care vi l-a blocat in mod nejustificat, si apoi aflati exact si care sunt ratiuniile pentru care aceasta o

pentru neplata ratelor si executare silita la o banca se poate bloca cardul de salarii
Nu se poate bloca cardul pentru asa ceva , ci cel mult se va face poprire pe salariul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite - deblocare cont anotherone anotherone Buna seara. Am primit o notificare prin care mi s-a pus poprire pe contul bancar. Motivul? Amenda ratb in valoare de 250 lei. Am depus suma respectiva pe ... (vezi toată discuția)
Card salariu blocat dannyc dannyc Buna seara/ziua, Am o problema: am un credit la banca X si in ultimile 2 luni nu am mai reusit sa achit ratele complet - am achitat doar 30% din rata, iar ... (vezi toată discuția)
Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)