avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sediu social pentru ong-asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sediu social pentru ong-asociatie

Buna ziua!

Imi puteti spune, va rog, daca este nevoie, in cazul infiintarii unei asociatii, de semnatura ambilor proprietari ai unui apartament, ce va fi sediu social al ong-ului, sau contractul de comodat se poate face si semna doar de unul din proprietari, care va fi si membru fondator al asociatiei? Specific ca nu se va desfasura niciun fel de activitatea la sediul social.

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2011
gabrielacp, utilizator
Cel mai recent răspuns: PetruD , utilizator 16:33, 23 Noiembrie 2011
Ambii proprietari sa fie trecuti in contract. Si puteti sa-i treceti pe ambii si ca membrii fondatori. O sa va trebuiasca sa urmati procedura cu obtinerea semnaturilor de la vecinii de apartament si de la asociatia de proprietari, chiar daca nu derulati nici o activitate acolo.
Buna ziua.

Asociatia la care sunt unul din membrii fondatori are sediul social la mine in apartament. Celalalt proprietar al apartamentului nu este membru al asociatiei dar si-a dat acordul sau printr-o declaratie notariala .

Deoarece legea nu cere, nu am avut nevoie de aprobarea vecinilor sau a asociatiei de propietari.

Sediul asociatiei este inscris in Atul Constitutiv si Statut iar asociatia a obtinut personalitatea juridica si functioneaza in conformitate cu legislatia in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie - acord asociatie proprietari & vecini pentru sediu grunwald grunwald Buna ziua, Pe langa contract de comodat e necesar si un acord al asociatiei de proprietari respectiv al vecinilor care au pereti comuni cu apartamentul de ... (vezi toată discuția)
Cateva intrebari in vederea infiintarii unui ong elenys elenys Buna ziua! Va deranjez si eu cu cateva intrebari: 1. In vederea infiintarii unui ONG- se cere dovada sediului social. Sediul social o sa fie intr un ... (vezi toată discuția)
Cum se infiinteaza un ong? adrianacab adrianacab CUM SE INFIINTEAZA UN ONG?VA ROG SA-MI SPUNETI DE CE ACTE AM NEVOIE SI UNDE SE DEPUN, SI PASII PE CARE TREBUIE SA II URMEZ?TREBUIE MINIM 3 ASOCIATI?ACESTIA POT ... (vezi toată discuția)