avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As. Social principal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As. Social principal

Am obtinut gradul de as. social principal si am dus dovada la locul de munca cum ca am obtinut gradul respectiv si mi s0a spus ca salarul nu mi se va modifica chiar daca am alt grad.Lucrez ca as. social la stat si doresc sa stiu daca am drepu la marire de salar acuma ca am gradul de asistent social? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adela13 , utilizator 07:53, 17 Noiembrie 2011
Buna ziua !
Nu specificati in post cum ati obtinut gradul de asistent social principal ? sunteti asistent personal al persoanei cu handicap grav angajat in cadrul primariei ?
Sunt asistent social principal intr-un camin pentru persoane varstnice, de stat. Gradul l-am obtinut dupa 5 ani de vechime prin trimiterea dosarului la Colegiul National al asistentilor sociali Romania. Lucrez ca asistent social principal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent personal pt persoane cu dizabilitati simpatyk simpatyk Buna ziua Vreau sa stiu si eu cat trebuie sa primeasca un Asistent personal debutant cu studii medi pe noua lege de salarizare unitara. Care este cuantumul ... (vezi toată discuția)
Asistent social - beneficii si indatoriri anamaria2006 anamaria2006 aveti idee unde as putea gasi informatii in legatura indatoririle unui asistent social care are in ingrijire o persoana cu handicap. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Marirea drepturilor salariale clava clava as dori si eu un exemplu de cerere pentru o marire de salariu (vezi toată discuția)