avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturile arendasului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturile arendasului

Buna ziua. Locuiesc la Valcea si am o gradina mica la Botosani. Un satean vrea sa lucreze pamantul. Eu nu mai stiu de unde pana unde se intinde. Daca inchei un contract de arendare prin acest contract pot sa-l imputernicesc cumva pe arendas sa-i cheme pe cei de la primarie sa-mi masoare terenul ca apoi sa-l lucreze? Sau trebuie sa-i dau procura prin notariat pentru ca el sa ma reprezinte in fata comisiei primariei in vederea gasirii amplasamentului si al masurarii acestuia? Si apoi sa inchei un contract de arendare. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:18, 16 Noiembrie 2011
mai intai procura si apoi contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren arabil oliviu 35 oliviu 35 sunt un inginer agronom ce lucrez teren arabil intr-o localitate, anul trecut am luat in arenda un teren de 5 ha pe care il lucra un fermier din zona, atunci ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate faureva faureva Conform Legii fondului funciar mama mea a primit o suprafata de teren agricol de 8,30 ha pe care are un titlu de proprietate eliberat in anul 1999.Cand a ... (vezi toată discuția)
Refuz primarie de a raspunde la corespondenta tobescu tobescu As avea si eu o intrebare : 1).am cerut de la primarie o adeverinta fiscala pe pamantul pe care l-am mostenit de la tatal meu, primaria dupa multe interventi ... (vezi toată discuția)