avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită lipsa notificare debitor cedat - executare garant
Discuție deschisă în Executare silită

lipsa notificare debitor cedat - executare garant

am o situatie cred eu fara iesire.
Un cesionar al unui contract de imprumut bancar a pierdut dovada notificarii debitorului. insa are o acceptare (recunoastere) a cesiunii, printr-o intampinare intr-un dosar de contestatie la executare silita, din partea garantului ipotecar. contestatia la executare nu are legatura cu imprumutul bancar si cesionarea acestuia fiind vorba de o cerere de executare silita din partea altui creditor privilegiat.Prin contractul de cesiune s-a transmis si ipoteca asupra unui imobil ca garantie a imprumutului.
Intr-o astfel de situatie(lipsa notificare debitor) in cadrul unei executari silite mai poate fi executat silit garantul?
mai mult privilegiul ipotecar a fost inscris in cartea funciara iar cedentul la solicitarea garantului a emis o adresa cu privire la cesiunea creditului.

Alte discuții în legătură

Cum poate un cesionar sa participe la recurs dan s dan s Printr-un contract notarial, cesionara a cesionat o creanta cu ipoteca, creanta detinuta de cedent prin act notarial, pentru care acesta a demarat executarea ... (vezi toată discuția)
Notificare poprire vs contract de cesiune creanță anterior acceptat ContSters162505 ContSters162505 Firma X a acceptat în calitate de debitor cedat prin contractul de cesiune de creanță să plătească datoria pe care o avea către firma Y = cedent, firmei ... (vezi toată discuția)
Contract cesiune creanta blondadeladrept blondadeladrept As dori sa stiu daca un contract de cesiune creanta autentificat de notar poate fi pus in executare silita impotriva debitorului cedat, ulterior notificarii ... (vezi toată discuția)