avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului - gemeni - ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului - gemeni - Decizia nr. 26/2011 a Sectiilor Unite ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie

buna ziua
am nascut in martie 2006 gemeni, am beneficiat de indemnizatie doar pentru un copil, se acorda retroactiv indemnizatia pentru cel de-al doilea copil?perioada 2006-2008 ? daca da unde trebuie sa ma adresez sau depune dosarul ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:05, 17 Noiembrie 2011
1. Am vazut ca ati intrat si pe
www.avocatnet.ro/content/art...
si ati pus aceeasi intrebare.

2. Daca va incadrati in Decizia nr.26 in dosarul 21/2011 emisa de ICCJ mergeti la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale si solicitati-va dreptul.

3. Poate ar fi bine sa consultati si un avocat pe asigurari sociale care va poate ajuta sa rezolvati mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate obtine retroactiv indemnizatia si pentru ceilalti doi copii (tripleti)? popic80 popic80 Buna ziua. In 12.10.2006 sotia mea a nascut 3 fete (tripleti) si cf. OUG 148 a primit o singura indemnizatie de crestere a copilului (600 RON) pana in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia retroactiva pentru gemeni tranulea tranulea dupa doua saptamani de alergat la directia copilului , la I.T.M. , de abia astazi mi s-a spus ca nu se poate face nimic pentru cei care vor indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copiilor retroactiv (gemeni) marinescumsilvia marinescumsilvia M-ar interesa daca as putea sa demarez actele pentru indemnizatie retroactiv gemeni,nascuti in 4.05.2008.Nu stiu ce-i cu prescriptia de 3 ani desi eu am o ... (vezi toată discuția)