avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire mandat administrator-perioada neacoperita. ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire mandat administrator-perioada neacoperita. Ce fac la Tribunal??

La un SRL, mandatul administratorului era expirat din 2010. Bineinteles ca i-a venit o citatie de la Tribunal de dizolvare.
Ma duc la ORC sa prelungesc mandatul pe inca 4 ani, cu AGA din noiembrie 2011. SI ce credeti ca-mi zice referentul? Ca prelungirea se realizeaza de la data AGA, nu de la data de la care expirase mandatul.
Intrebarea este, credeti ca o sa intampin vreo problema la Tribunal, avand in vedere ca ramane o perioada descoperita, desi acum mandatul meu s-a prelungit??
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:37, 21 Noiembrie 2011
La tribunal formulati pentru primul termen cerere de amanare in vederea angajarii unui aparator.
La ONRC mergeti si depuneti hot AGA pentru prelungierea valabilitatii mandatului.
Nu ati inteles. S-a prelungit mandatul cu 4 ani incepand cu data Hotararii AGA, mai exact, noiembrie 2011. Intrebarea era daca o sa am vreo problema, avand in vedere ca perioada de la care expirase mandatul si pana in noiembrie 2011 ramane descoperita (fara administrator). La Tribunal o sa fie suficient sa vada ca am prelungit mandatul acum, fara sa-i intereseze de perioada din urma?
La trobunal depuneti dovada ca s-a admis cererea de prelungire mandat si solcitati sa constate instanta ca cererea ONRC a ramas fara obiect.
Da, pana aici totul este clar. Problema mea este ca mandatul s-a prelungit de la data AGA (adica noiembrie 2011), deci a ramas o perioada (de la momentul la care expirase mandatul si pana in noiembrie 2011) in care nu a existat administrator.
Eu intrebam daca aceasta perioada neacoperita imi poat pune probleme la Tribuna, sau, avand in vedere ca acum este prelungit, nu-i intereseaza ca a existat o perioada descoperita?
Multumesc
Nu intereseaza in acest moment ca exista o perioada descoperita - ca asociatii nu au depus diligentele necesare la timp.

Alte discuții în legătură

Expirare mandat administrator-citatie de la tribunal pt dizolvare! adela05 adela05 Buna ziua! Am un SRL caruia i-a venit o citatie de dizolvare pentru ca nu s-a prelungit mandatul administratorului. Cum trebuie sa procedez acum? Depun la ORC ... (vezi toată discuția)
Sediu social expirat iordachelanamaria iordachelanamaria Buna ziua sint adminstratorul unei firme care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu cu chirie de la primarie.In fiecare an sint obligata sa-mi actualizez ... (vezi toată discuția)
Prelungire mandat administrator luizacsinte luizacsinte Bina ziua, Cum se procedeaza in momentul in care expira mandatul celor 3 administratori ai unui SRL cu asociat unic, au trecut 2 ani si nu s-au prelungit? ... (vezi toată discuția)