La un SRL, mandatul administratorului era expirat din 2010. Bineinteles ca i-a venit o citatie de la Tribunal de dizolvare.
Ma duc la ORC sa prelungesc mandatul pe inca 4 ani, cu AGA din noiembrie 2011. SI ce credeti ca-mi zice referentul? Ca prelungirea se realizeaza de la data AGA, nu de la data de la care expirase mandatul.
Intrebarea este, credeti ca o sa intampin vreo problema la Tribunal, avand in vedere ca ramane o perioada descoperita, desi acum mandatul meu s-a prelungit??
Multumesc
La tribunal formulati pentru primul termen cerere de amanare in vederea angajarii unui aparator.
La ONRC mergeti si depuneti hot AGA pentru prelungierea valabilitatii mandatului.
Nu ati inteles. S-a prelungit mandatul cu 4 ani incepand cu data Hotararii AGA, mai exact, noiembrie 2011. Intrebarea era daca o sa am vreo problema, avand in vedere ca perioada de la care expirase mandatul si pana in noiembrie 2011 ramane descoperita (fara administrator). La Tribunal o sa fie suficient sa vada ca am prelungit mandatul acum, fara sa-i intereseze de perioada din urma?
Da, pana aici totul este clar. Problema mea este ca mandatul s-a prelungit de la data AGA (adica noiembrie 2011), deci a ramas o perioada (de la momentul la care expirase mandatul si pana in noiembrie 2011) in care nu a existat administrator.
Eu intrebam daca aceasta perioada neacoperita imi poat pune probleme la Tribuna, sau, avand in vedere ca acum este prelungit, nu-i intereseaza ca a existat o perioada descoperita?
Multumesc