actuala mea (viitoare) nevasta ...
sint putin incurcat incerc sa fiu cit mai scurt
Este in divort cu fostul sot ,"astazi a fost ultima infatisare"SE ASTEAPTA PRONUNTAREA
ARE DOI COPII CU FOSTUL SOT SI.......VREA (EA)SA IA COPILASII LA NOI
EU SINT DEACORD CHEAR AM FOST SI CITAT CA MARTOR.
In fine. in primul termen s-a cerut COMISIE DE LA "AUTORITATEA TUTELARA"DE LA PRIMARIE
S-a facut ,au fost acasa la noi si la EL ,,,SI DE LO MINE DE LA PRIMARIE AU TRIMIS CONFIRMARE SI AU VENIT CU PROPUNEREA SA FIE DATI AMBII COPII LA MAMA
Dar judecatoarea a cerut si comisie (LA AL DOILEA TERMEN) examinare psihosociala ,au primit confirmare si de acolo relativ buna.acelasi raspuns l-au primit si pentru celalalt copil care este la el.
dovezi am avut destule impotriva lui.el a fost inchis ,a fost internat si in spital ceva cronic.AU PRIMIT SI CONFIRMARE DE LA SPITAL PENTRU CA AM CERUTO NOI.crize de epilepsie.
Eu ca martor am declarat ,ca am cunoscut FOSTA LUI NEVASTA(mentionez a fost insurat inainte sa se casatoreasca cu NEVASTA mea)
am afirmat ca nevasta PRIMA mi-a aratat un ZIAR in care era ea batuta de acelasi parat (chear a si fost inchis)MAI PE SCURT........
CE SE POATE INTIMPLA CU COPII pentru ca eu totusi am o parere (AS VREA SA MA INSEL)dar judecatoarea ,,,imi lasa impresia ca mai mult il crede pe el
CU TOATE CA DOVEZILE CLARE ARATA ALTCEVA XIT DE VINOVAT ESTE!.SI BINEINTELES AM MULTE DE SPUS DAR AS VREA SA VA DATI SI VOI O PARERE
VA ROG SA MA AJUTATI
PENTRU CA NEVASTEA MEA................. VORBESTE SINGURA PRIN CASA SI PLINGE
DE CE JUDECATOAREA TINE MAI MULT CU EL?
DE CE PE MINE NU MA LASA SA VORBESC?
SINCER????????
CAM ARE DREPTATE
DE CIND A INCEPUT PROCESUL....VORBEA MAI MULT CU EL
AI PUNEA INTREBARI.........SI APROAPE CA TOT EA AI DADEA RASPUNSURILE
MA FACE SA CRED ALTCEVA..................
VA RO SA MA AJUTATI
Sotul are inceredintarea copiilor pana la finalizarea procesului de divort?
Daca nu, incercati o ordonanata presedentiala pentru incredintarea minorilor pana la finalizarea procesului.
Ce varste au minorii?
Mama lor sa se linisteasca deocamdata, chiar daca a parut ca judecatoarea tine cu partea adversa, asta nu inseamna nimic. Asteptati pronuntarea.
9 si respectiv 6 ani.9fetita
baietelul 6
ma isi doreste enor pe amindoi,aici sta problema
SINCER AM SI EU EMOTII ,DESTUL DE MAI
PENTRU CA SINT FOARTE HOTARIT SA O AJUT PINA LA CAPAT
MULTUMESC
Despre divort
adiida
Suntem in USAavem 2 copii,de 6 ,respectiv 15 ani si vrem sa divortam,mai precis eu vreau,dar el este de acodr cu divortul ,precum si cu paftul ca amindoi copii ... (vezi toată discuția)
Divort
ContSters175146
sotia mea cu care sunt in curs de divort a plecat in strainatate acum 1.9 luni.eu raminind aici cu cei 2 copii minori .Ce sanse am ca cei 2 copii sa ramina ... (vezi toată discuția)