avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării tineri casatoriti - putem obtine ajutor financiar ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

tineri casatoriti - putem obtine ajutor financiar pentru locuinta?

Buna ziua!am si eu,o intrebare?Suntem tineri,casatoriti din iunie 2011.sotul lucreaza de o luna ca,agent de paza,si primeste salariu de 150 euro,mentinoez ca stam in chirie si nu avem locuinta noastra.eu sunt studenta anul III.Statul ofera vre-un ajutor pentru tineri casatoriti(teren ptr casa,sau o locuinta,un ajutor financiar,etc...).Daca se acorda un sprijin pentru tineri casatoriti,unde trebuie de adresat,si ce trebuie facut.Multumesc
Cel mai recent răspuns: vera24 , utilizator 15:39, 18 Noiembrie 2011
mergeti la primarie si depuneti o cerere pentru ca se ofera teren pentru casa ori locuinta ANL. Va vor spune ei care sunt criteriile
multumesc mult,am sa va anunt in legatura cu acest caz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantari tineri casatoriti DanielaMihaela DanielaMihaela Banuiesc ca asta e vesnica intrebare a tinerilor casatoriti : exista vre-un ajutor din partea primariilor sau vre-un program de finantare europeana pentru ... (vezi toată discuția)
Drepturi legale pentru tineri casatoriti remusflorentin remusflorentin Doresc sa aflu mai multe detalii despre Drepturile tinerilor casatoriti, privind ajutorul care il poate oferi statul roman (vezi toată discuția)
Ajutor tineri casatoriti miu_geanina miu_geanina buna ziua as dori si eu sa va intreb daca m-ai exista vreun ajutor pentru tinerii casatoriti?eu ma casatoresc anu acesta si am un salariu de 5mil si sotu de 10 ... (vezi toată discuția)