avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor tineri casatoriti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor tineri casatoriti

buna ziua as dori si eu sa va intreb daca m-ai exista vreun ajutor pentru tinerii casatoriti?eu ma casatoresc anu acesta si am un salariu de 5mil si sotu de 10 mil,avem o casa unde sa stam dar nu avem conditii si cu 15 mil nu putem sa facem nimic sa investim exista vreu ajutor de undeva?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 11:29, 13 Iunie 2012
Interesati-va la primarie, daca se mai acorda , suma este foarte mica comparativ cu ce anume aveti nevoie.
Tot la primarie intrebati daca exista locuite ANL pentru care sa va inscrieti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tineri casatoriti - putem obtine ajutor financiar pentru locuinta? vera24 vera24 Buna ziua!am si eu,o intrebare?Suntem tineri,casatoriti din iunie 2011.sotul lucreaza de o luna ca,agent de paza,si primeste salariu de 150 euro,mentinoez ca ... (vezi toată discuția)
Doresc informatii si ajutor cocacarmen12 cocacarmen12 va rog cine ar putea sa imi raspunda la problema mea sunt mama a 2 copii casatorita de 12 ai fara un suport de nicaieri lucreaza numai sotul deoarece nu am cu ... (vezi toată discuția)
Dreptul la locuinta cami250786 cami250786 Buna ziua, Suntem tineri casatoriti iar in maxim o luna vom avea un bebe.In prezent stam cu parintii intr-un apartament mic cu 2 camere.Vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)