avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul la locuinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul la locuinta

Buna ziua,

Suntem tineri casatoriti iar in maxim o luna vom avea un bebe.In prezent stam cu parintii intr-un apartament mic cu 2 camere.Vreau sa stiu daca exista posibilitatea de a primi un ajutor pentru achizitionarea unei locuinte;exista in tara noastra o lege sau institutie care sa ajute tinerii casatoriti si care au si un bebe?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Ion Dutescu , Consilier juridic 20:26, 16 August 2008
Depinde in ce oras locuiti si pe cine ati ales primar.Primarul poate propune consiliului local un proiect cu privire la locuinte pentru tineri ,imi vine acum in minte un exemplu de la Constanta unde primaria a demarat un proiect de locuinte pentru tineri foarte avantajos.Mergeti si vorbiti cu primarul orasului de care apartineti.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor tineri casatoriti miu_geanina miu_geanina buna ziua as dori si eu sa va intreb daca m-ai exista vreun ajutor pentru tinerii casatoriti?eu ma casatoresc anu acesta si am un salariu de 5mil si sotu de 10 ... (vezi toată discuția)
Loc de casa pentru tineri casatoriti ionut_alex ionut_alex Buna ziua stiu ca este o lege care prevede acordarea unui teren pentru construirea unei case tinerilor casatoriti , ce lege este ce prevede ea mai exat si la ... (vezi toată discuția)
Pamant ptr tineri casatoriti? marius-ovidiu marius-ovidiu exista acest ajutor?noi locuim in spania si am auzit ca statul roman ofera loc de casa tinerilor casatoriti....este adevarat?si care sant conditiile? ... (vezi toată discuția)