va rog cine ar putea sa imi raspunda la problema mea sunt mama a 2 copii casatorita de 12 ai fara un suport de nicaieri lucreaza numai sotul deoarece nu am cu cine sa las copiii sa pot lucra si eu multumim lui Dumnezeu suntem sanatosi dar fara locuinta avem 4 ani de cind asteptam o locuinta ANL dar in zadar tot ne amina de la un altu, ajutorul de incalzire nu avem dreptu deoarece proprietarii locuintei sunt decedati si nu au cum sa semneze acordul de a beneficia iar fica celor decedati este nimeni alta decit soacra care ar face orice sa ne vada o familie darimata chiar nu stiu unde sa apelez la Dumnezeu? Atita stiu ca nimeni in aceasta tara si autoritatile locale iti inchid usa in nas.
este casa bunicilor sotului ambi decedati iar fica lor adica soacra mea u a facut sccesiuea la casa mai are si 2 surori problema e ca incearca sub orice forma sa ne distruga casnicia inventind fel si fel de motive probabil ca vrea sa plecam din casa. copii au 10 si respectiv 2 ani.
Oriunde ati pleca, aveti de platit chirie, deocamdata inteleg ca nu platiti decat ce consumati, deci un suport tot aveti.
Daca v-ati gasi de lucru v-ar fi mult mai usor. Cautati macar part time, cat e sotul acasa sa stea cu cel mic pana il puteti duce la cresa/ gradinita.
sotu lucreaza sofer daca reusesc sa il vad acasa o data pe saptamina. deci trebuie sa fiu responsabila eu de toate de platit platim noi absolut tot si inca ceva eu acum 12 ani cind am semnat actele de casatorie am fost nevoita sa rog o vecina sa ma ia in spatiu deoarece proprietarii sunt decedati, e omenesc sa mergi la primarie sa te intrebe un angajat daca sunt vecina cu sotul meu?
daca dvs aveti domiciliul la vecina si sotul la bunici, firesc ca omul sa deduca din acte sa sunteti vecini.
Acuma serios.. nu toti avem case de la parinti/ bunici si nu toti putem sa cumparam o casa. Trebuie gasite solutii la dvs in familie ca statul nu va ajuta.
Este legal?
marymih_pop
sunt chirias dupa decesul sotiei impreuna cu fata mea si baiatul sotiei mele din casatoria ei anterioara. soacra este tutorele baiatului am contractul pe ... (vezi toată discuția)
Conditie locuinte anl
Aleku
avand in vedere textul de lege: \\"Titularul cererii de locuinţă şi ceilalţi membri ai familiei acestuia- soţ, soţie, copii şi/ sau alte persoane aflate ... (vezi toată discuția)