avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... este legal?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

este legal?

sunt chirias dupa decesul sotiei impreuna cu fata mea si baiatul sotiei mele din casatoria ei anterioara. soacra este tutorele baiatului am contractul pe numele meu de la primarie . casa este data prin program anl .plecat cu conteact am trimis ci am platit tot ce este legal chiar mai mult.nu stiu daca soacra are dreptul sa aiba buletin si mutatie fara sa fie trecuta in contract!cei de la primarie ma ameninta ca voi fii dat afara daca incerc sa o scot afara din locuinta .acum lucrez in tara soacra e vcu mine si aduce in casa neamurile care ma iau zi de zi la rost de viata mea.primaria mia marit chiria dar eu nu stiu ce sa fac!eu sa platesc tot ca sunt titular cind suntem 2 familii in casa?!chiar striga sa ies afara daca nu aduc bani .eu acum m-am angajat banii trimisi sau evaporat.am cerut primariei sa o treaca in contract sa putem creste copii impreuna dar raspunsil este ;nu se poate casele anl sunt pt tineri casatoriti.ce pot face?

.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! floridan floridan Soacra mea vrea sa ma dea afara din spatiu.mentionez ca stau impreuna cu sotul si copilul in curtea lor,dar intr-o casa separata de a lor.Acea casa a fost ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparere legal???? cauntech cauntech M-am casatorit in 2008 dupa care impreuna cu sotul am plecat in Grecia la munca.Am nascut 2 gemeni si ne-am intors in Romania sa ne cumparam o casa.Soacra mea, ... (vezi toată discuția)
Vrea sa ne dea afara din apartament micu_alexandra2001 micu_alexandra2001 In anul 2010 sotul meu (atunci nu eram impreuna), a gasit un anunt in ziar ca cineva vindea un logan.A sunat, a facut intelegerea cu Batrana respectiva si ... (vezi toată discuția)