avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conditie locuinte ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conditie locuinte ANL

avand in vedere textul de lege: "Titularul cererii de locuinţă şi ceilalţi membri ai familiei acestuia- soţ, soţie, copii şi/ sau alte persoane aflate în întreţinerea acestuia- trebuie să nu deţină şi să nu fi deţinut o altă locuinţă în proprietate şi/ sau să nu fie beneficiarul unei alte locuinţe cu chirie, proprietate de stat, proprietate a unităţii administrativ- teritoriale sau unităţii în care îşi desfăşoară activitatea."

Precizez ca dupa moartea bunicilor si a tatalui m-am ales cu o casa situata in Tecuci, jud Galati (eu fiind din Iasi) pe care am mostenito impreuna cu o vara de a mea. Atata timp cat sunt propietarul acelei case impreuna cu o alta ruda si intentionam sa vindem acea proprietate pentru a imparti averea mostenita, mai sunt eligibil pentru obtinerea unei locuinte ANL?
Cel mai recent răspuns: Aleku , utilizator 13:25, 1 Ianuarie 2014
Daca la momentul formularii cererii ,nu sunteti in evidenta fiscala cu bun imobil,sunteti eligibil
Ideea e ca am act de mostenire si proprietate impreuna cu verisoara mea pentru imobilul respectiv. dorim sa il vindem pentru a-si primi fiecare partea sa. actele de acum in colo as dori sa le depun. pe langa toate acestea imobilul detinut se afla in alt oras decat cel de resedinta unde doresc sa solicit locuinta anl.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii obtinere prima casa 2018 Nik90 Nik90 Buna ziua! As dori sa aplic la cumpararea unei locuinte noi, cu ajutorul programului \"Prima Casa\". Una dintre conditii este sa nu detii un imobil mai mare de ... (vezi toată discuția)
Proprietate dinainte de casatorie ccdcdl ccdcdl Buna ziua, Intrebarea mea are legatura cu noua lege \"PRIMA CASA\". Sotul meu detine un apartament mostenit inainte de casatorie, eu nu am avut niciodata ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibil pentru programul prima casa? Anonim_00 Anonim_00 Buna ziua, As dori sa accesez un credit imobiliar prin programul Prima Casa, sunt necasatorit insa detin: 1. cota parte 3/8 dintr-un apartament cu o ... (vezi toată discuția)