avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional prelungire contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional prelungire contract

Buna ziua,
Am un contract individual de munca pe perioada determinata pana la 31.12.2011. Angajatorul doreste prelungirea acestui contract acum. Se poate incheia act aditional de prelungire CIM de acum si sa il transmitem in revisal?:(
Cel mai recent răspuns: resurseumanealba , utilizator 16:27, 17 Noiembrie 2011
Se poate incheia un act aditional de prelungire a contractului actual. Perioada poate fi nedeterminata, sau incepand cu data de 31.12.2011 pana cand se vrea prelungirea. Dupa ce faceti modificarea in Revisal o puteti transmite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire durata contract de munca svisarinescu svisarinescu Buna ziua, In cazul in care am un angajat cu contract pe perioada determinata ( data expirarii 29.06.2017) si se doreste prelungirea acestuia pe perioada ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata Dinush Dinush Am un contract de munca care expira azi 06.06.2011. Doresc sa-l prelungesc. Se poate inregistra azi in Revisal sau trebuia cu o zi inainte? (vezi toată discuția)
Contractul de munca pe perioada determinata Catalina Lavinia Catalina Lavinia Firma noastra a incheiat contracte de munca pe o perioada determinata de 3 luni. Aceste contracte expira la data de 03.04.2011. Intrucat societatea noastra are ... (vezi toată discuția)