avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intreprindere individuala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intreprindere individuala

buna ziua,
vreau sa-mi deschid o mica intreprindere individuala,as dori sa fac un magazin cu articole de nunta inclusiv sa cumpar tacamuri si mese pt inchiriat,insa,nu detin bani suficientii pt a cumpara toate odata,am auzit ceva de 10000 de euro pt tineri care sunt la prima afacere,cum se procedeaza precizez ca nu depasesc 30 de ani si nu nu am mai avut nimic de genu si zilele acestea ma duc sa depun actele pt infiintarea intreprinderi
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 17:35, 17 Noiembrie 2011
Este doar pentru SRL-D nu si pentru intreprinderi individuale suma aceea de 10000 E. Pentru a va infiinta SRL-D aici gasiti pasii care trebuie sa-i urmati: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa pornesti o afacere bodo gabriella bodo gabriella tineri pana in 35 ani doresc sa deschida o afacere. Aceasta afacere consta intr-un magazin mixt(mancare, fructe, haine si incaltaminte). Mai bine zis o afacere ... (vezi toată discuția)
Ce taxe se platesc pt.un magazin de haine ? Corina1971 Corina1971 Buna ziua... Imi doresc sa deschid un magazin de haine in Baia Mare si as fi interesata sa -mi spuneti de ce taxe si impozite lunare sau anual se platesc ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate gabriela_munteanu gabriela_munteanu buna seara. eu si logodnicul meu vrem sa deschidem un magazin de piese auto si trebuie sa incepem de la zero..infiintare firma etc. ma intereseaza cateva ... (vezi toată discuția)