avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cand ti s-a anulat un contract de vanzare cumparare ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cand ti s-a anulat un contract de vanzare cumparare bunuri mobile printr-o hotarire judecato,dupa pierderea recursului , astept sa ma someze de ridicarea lucrurilor sau am si alte posibilitati ?reasca

Am cumparat de la o firma bunuri mobile , ulterior firma a intrat in faliment, si asa m-am trezit ca am ajuns sa ma chinui prin tribunale incercand sa-mi apar bunurile ,insa verdictul a venit in urma cu 2 zile , l-am aflat de pe site , l-a recurs s-a respins cererea mea .. ce se poate intampla ... problema e ca eu nu am mai putut sa locuiesc in casa in care sunt depozitate bunurile ., care e procedura de predare a bunurilor ? astept sa ma someze ..? sa ma duc sa stau in casa sa nu ma trezesc ca imi sparg usa ? ce se intampla ,cum se intampla .. din pacate unele lucruri s-au deteriorat de trei ani ... pot fi acuzata ...?pot fi trasa la raspundere? imi cer scuze daca pun intrebari stupide ,insa dupa aceasta experienta traumatizanta la care am fost supusa de doi ani in care mi-ampierdut tot ce am agonisit o viata ... nu mai doresc surprize ...ma poate ajuta cineva ? va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: tany , utilizator 20:14, 18 Noiembrie 2011
:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmiterea posesiei si a folosintei proprietatii MirunaTunaru MirunaTunaru Buna seara! Am cumparat un apartament in luna iulie 2023, cu clauza de predare a imobilului cel mai tarziu la data de 01 octombrie 2023. Care sunt pasii pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!!! vreau banii mei in-apoi s.vanzoni s.vanzoni buna ziua ma numesc sabrina si as dorii ca cineva sa ma ajute... problema mea este urmatoarea: de 2 ani de zile locuiesc impreuna cu prietenul meu in ... (vezi toată discuția)
Credit activ dupa 2 ani de la rambursarea anticipata angyca angyca Buna ziua! Am facut un credit la BRD in 2006; in ianuarie 2008 am achitat acest credit. Am achitat suma ramasa de rambursat si comisionul de rambursare ... (vezi toată discuția)