avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului personal didactic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului personal didactic

OM 3522/30.03.2000 semnat de ministru Marga aproba fisa postului si fisa de evaluare in invatamant in baza statutului personalului didactic 128/1997. Intre timp fisa de evaluare a capatat prin OM 4595/ 2009 o alta cosmetizare, dar fisa postului nu a mai fost actualizata.
Acum banuiesc ca nici unul dintre actele invocate nu mai este in vigoare.
In actualele conditii la ce nivel se formuleaza fisa postului?
cu multumiri,
Ovidiu
Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2011
orosu, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:08, 20 Noiembrie 2011
singura modificare ar interveni la partea introductiva, respectiv "in conformitate cu L1/2011 si prevederile CCMRI nr...", ca alte modificari nu sunt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluarea anuala cadru didactic ContSters103501 ContSters103501 Buna ziua, cazul meu si intrebaril mele sunt urmatoarele: -lucrez in invatamant si la evaluarea anuala am primit un calificativ micsorat fata de ... (vezi toată discuția)
Informaticienii - personal didactic auxiliar... johnny_b johnny_b Buna ziua! Intrebarile mele se refera la cadrul legislativ si la actele normative in vigoare ce reglementeaza (cu mari ambiguitati si echivocuri) ... (vezi toată discuția)
Pensie militara ,salariu in invatamant SorinMatei SorinMatei Am si eu o rugaminte : Va rog sa -mi spuneti daca pot cumula pensia militara pentru limita de varsta cu salariu in sistemul de invatamant. In anul 2011 am ... (vezi toată discuția)