avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scutire de la plata penalitatilor pentru rau-platnici ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scutire de la plata penalitatilor pentru rau-platnici intr-o Asoc. de Proprietari ?

Buna ziua, a auzit cineva de scutirea de la plata penalitatilor intr-o Asoc.de Propr.daca rau-platnicul isi achita datoriile integral ( intr-o singura transa) ?Acest raspuns imi este necesar pentru introducerea unor date prestabilite intr-un program de calcul al cotelor de intretinere . Va multumesc , cu respect
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:30, 19 Noiembrie 2011
Aceasta chestiune tine strict de decizia conducerii asociatiei sau de hotararea AG a proprietarilor acelei asociatii.
Daca nu exista o asemenea decizie sau hotarare, atunci nu se face scutirea de penalizare.
~ Conținut șters la cerere ~
@BODEALEX
Dar dv. ati citit aceasta lege, 175/2010?
De cateva luni de zile tot spunem ca articolul II al acestei legi a iesit din vigoare la 20 iulie 2011.
~ Conținut șters la cerere ~
Pe linga toate cele spuse - la intrebarea din topic, este necesar ca cel care face un ”program de calcul al cotelor de intretinere” sa cunoasca foarte bine legislatia in vigoare.Cand spun legislatia in vigoare trebuie avut in vedere toata legislatia , bibliografia fiind destul de intinsa.
Apoi, cunosc multi programatori, f. buni in meserie, dar toti, absolut toti apeleaza la asa-zisii ajutori programatori care sunt de fapt specialistii din domeniul in care se scrie programul respectiv.
Cred ca s-a inteles ce am vrut sa spun. Oricum, sincer ma bucur ca inca cineva incearca sa faca un program care sa ajute la evdenta, calculul si gestiunea unei as. proprietari. Succes!

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari Cristi02 Cristi02 Buna ziua , am si eu o nelamurire cu privirea la legea 75 din 2010 pentru modificarea legii 230/2007 cu privire la asociatiile de proprietari. Conform legii in ... (vezi toată discuția)
Penalizarile dispuse de instanta - legea175/16.07.2010 Krissia . Krissia . As vrea sa stiu daca penalizarile ce au fost dispuse de instanta prin hotarare judecatoreasca definitiva, ca trebuiesc achitate, pot intra sub incidenta legii ... (vezi toată discuția)
Penalitati minion minion Mai e valabila LEGEA Nr. 175 din 16 iulie 2010 referitoare la penalitatile datoriilor la intretinere? Si anume ca daca platesti integral datoria esti scutit ... (vezi toată discuția)