avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... MARTURIA MINCIOASA IN FATA INSTANTEI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

MARTURIA MINCIOASA IN FATA INSTANTEI

Faptul ca amantul sotiei vine ca martor intrun proces de divirt in care declara ca sotia mea ar fi fost agresata fizic si ca separarea sotiei de mine sar fi produs dicauza ca asi fi agresato , arat ca cest individ nu ma cunoste personal lam intilnit de doua ori inviata mea din care o data lam surprins la servici la sotie nude stateau nestingherit de vorgba ,a fot numit ca martor dupa ce a cerut instantei inlocuirea altui martor care de fapt a refuzat sa se prezinte ,precum si parinti reclamantei nu au vrut sa se prezinte la proces ca martori ,la numit pe amant, acesta declarind neadevaruri ,am inaintat o plingere la parchet ,cu marturi mincinoasa , am fost chemat la politie ,unde miau dat de inteles ca nu prea este justificata marturi mincimoasa, daca acuma isi schimba declaratia si spune ca di spusele sotiei are aceste informati , dar fapta este consumata si infata instantei nu a specificat acest lucru si mai si spune ca cunoaste prtile , am inceput sa dau o declaratie la pol unde mi sa spus ca trebuie sa fiu dirijat de catre agentul de cercetare in formularea acestei declarati ,dar din fericire a fost sunat si a trebuit sa plece ,declaratia nu sa finalizat urmind sa fiu rechemat, poate mau creat timp ca sa vin sa ma consult cu dumnevostra ,si cred ca imi veti da niste sugesti concludente si utile, mi sa adus la cunostita ca a fost audiat si acel martor ,in care zice ca toate acestea sunt niste ipoteze pe care i lear fi spus fosta sotie ca de fapt am si divortat ,dar numai din cauza acestui individ ,si am inceput sa am probleme grave de sanatate, va intreb cu deosebi interes poate sa scape ne pedesit, considerr ca ar fi pact mia destramat fmilia si avem si un copil minor Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dancerhd , utilizator 15:47, 18 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
consider ca acum este tardiva actiunea ta, era o solutie in timpul procesului de divort sa refuzi audierea acestui martor deoarece faptul ca el este amantul sotiei poate fi considerat in dusmanie cu tine,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort martori falsi sperantagabi sperantagabi ca si martor reclamanta numeste in procesul de divort chear pe amant, persoana care prin diferite modalitati ,prefacinduse intrun bine facator apoi intrun ... (vezi toată discuția)
Despre martori. ContSters75393 ContSters75393 Se pot considera martori valabili intr-un proces penal : -amanta ,o verisoara de gradul I si tatal acesteia din urma ? In plingerea de la politie si in ... (vezi toată discuția)
Solutie dosar penal politie Teddy71 Teddy71 Buna ziua , In cazul in care sunt nemultumit de solutia data de politie in cadrul unui dosar penal , cui ma pot adresa mai departe ? (vezi toată discuția)