avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort martori falsi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort martori falsi

ca si martor reclamanta numeste in procesul de divort chear pe amant, persoana care prin diferite modalitati ,prefacinduse intrun bine facator apoi intrun amant credincios cu o vasta experienta de manipulare si dezbinarea multor familim ,dea lungul timpului ,cu o diferenta de 25 de ani de sotia mea pe care consider ca o manpuleaza si din unele informati o si drogheaza , este propus ca martor in actiunea de divort intentat de sotia mea ,la influientele acestui individ ,care declara in fata instantei ca cunoaste partila de trei ani ,fapt care nu este adevarat , pe mine personal ma cunoscut, cu trizeci de zile inainte sa paraseasca sotia, inpreuna ca fica ,in virsta de 11 ani, caminul conjugal, prin intermadiul sotiei mele, incercind sami atraga atentia propunindumi ceva oportunitai de afacecri, si al doile oara lam surprins in biroul sotiei mele , stind de vorba ,declara ca de circa un an de zile a observat schimbari in comportament precum si in starea fizica , find agresata de pirit.ca asi fi inchiso in casa pe sotie si pe fica mea si leasi fi supus unor agresiuni fizice, si ca separarea sar fi produs datorita agresari reclamantei .va intreb, pot sai fac un denunt de marturi mincinoasa avind in vedere ca ,nu sunt adevaruri cel declarate , ba mai mult ,dupa parasirea caminului conjugal iam surprins ,inpreuna avind martori ,si fotografi , mai mult ca ati mai urmeaza un alt maror ,care de fapt ,isa cerut inlocuirea unuia care a refuzat sa se prezinte ,acesta este si mai interesant ca nici eu nul cunosc la fata nici iel pe mine,cear putea declera oare , pote fi aceptat ca martor asemenea persoana Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 02:04, 24 Octombrie 2011
Daca martorul este amant aveti posibilitatea de a dovedi cu alt martor acest lucru si nu va mai fi audiat de instanta.
Luati-va un avocat! Dvs nu v-ati opus citarii ca martor a amantului? Daca puteti dovedi ca declaratia e falsa, puteti depune plangere panala, urmand ca sa solicitati suspendarea cauzei pana la solutionarea plangerii. Si asa mai pierdeti un an din viata!
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2011
emil6702, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la supravegerea minorului sperantagabi sperantagabi cum ar trebui sa procedeze sotul/sotia in situati cind celalalt a prasit caminul conjugal cu copii de nu spune unde se afla portrta cu amantu/amanta noptea ... (vezi toată discuția)
Infidelitatea in familie sperantagabi sperantagabi se poate dovedi infedilitate faptul ac ,cel care aparasit caminul comjugal a fost surprins in ne numarate rinduri cu aceiasi persoana pe care am banuito ca mia ... (vezi toată discuția)
Despre dezbinarea familieiia sperantagabi sperantagabi daca nu complot de indivizi format din membri unei famili , care au nu eveniment ne placud ,adica fil de bani gata a divortat de prima soti din multa si buna ... (vezi toată discuția)