avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre dezbinarea familieiia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre dezbinarea familieiia

daca nu complot de indivizi format din membri unei famili , care au nu eveniment ne placud ,adica fil de bani gata a divortat de prima soti din multa si buna intelpcine ce o poseda , parinti ii sunt divortai , are si tata vitreg mama si tata naturali ,care prin diferite modalitati ,imi determina sotia sa se desparta de ,mine parasind caminul conjugal in primavara acestui an ,inpreuna cu fetita pe care apoi a abandonato la parinti ei , acesta familie,adica parinti individului cat si el personal, care consider eu ca imi destrama familia mea peponala, o sustine pe sotia mea platindui avocat ,sa o reprezinte la divort ,. atit inainte sa ne despartim in fapt , cat si dupa au fost in diferite sejururi ,inpreuna atit in tara cit si in strainatate, cu sotia si uneori si insotiti find si de fica mea,care nu prea ii lasata sa vorbeasca .In codurile civile sau penale din tara noastra ,este vreo lege care pot reglementa asfel de situati, avind in vedere ca consider ca totusi ,sotia mea este manipulata de acestea si este indusa in eruare de circa un an in urma de toti membri acestei famili ,care prin diferite moduri de abordare sau apropiat si de mine ,pina in momentul in care au reusit sa im zmulga soti si fetita din caminul conjugal ,dupa carer sotia nu mai rspunde la telefon de circa tri luni nu vorbeste si nu ii lasata sa ia contact cu nici o rudenie ,au detrminato sa intenteze divort platindui un avocat, inputernicit printro procura notariala ,in care au puso sa minta ca este plecata la munca in strainatate , si defapt este vazuta in localitate ,fiid isotita atit de ,fiul adica victimizatul ,cit si de tatal acestu ,sunt reglementri in vigoare pentru urmarirea si tragera la raspundere a ascestor fel de indivizi, care miau ruinat viata si destinul fetitei a sotiei si al meu personal ! Va multumesc de sugesti si informati.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:01, 9 Octombrie 2011
Nu, din pacate nu exista o astfel de lege.Sotia dvs. este o persoana cu discernamant si , desi poate fi influentata, deciziile ii apartin si este libera sa ia decizii.
Daca ati putea demonstra insa ca acele persoane la care faceti referire v-au creat un prejudiciu material , ii puteti actiona in judecata.Prejudiciul moral este mai greu de dovedit , cel putin in aceasta situatie, intrucat , chiar daca admitem ca ei poarta vina destramarii familiei dvs., cata vreme sotia dvs. este o persoana libera, cu discernamant, poate lua orice decizii in ceea ce priveste viata ei.
Daca detineti probe in sensul aratat , puteti sa le depuneti la procesul de divort si de incredintare al minorului , in justificarea punctului dvs. de vedere.
Din nefericire pentru dvs , nu exista in legislatie prevederi care sa va ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort martori falsi sperantagabi sperantagabi ca si martor reclamanta numeste in procesul de divort chear pe amant, persoana care prin diferite modalitati ,prefacinduse intrun bine facator apoi intrun ... (vezi toată discuția)
Dreptul la supravegerea minorului sperantagabi sperantagabi cum ar trebui sa procedeze sotul/sotia in situati cind celalalt a prasit caminul conjugal cu copii de nu spune unde se afla portrta cu amantu/amanta noptea ... (vezi toată discuția)
Lnfluentarea destramarii unei familii grigorehoratiu20000 grigorehoratiu20000 Buna am si eu o intrebare pentru dumneavoastra .Am 32 de ani sunt casatorit de un an si am o fetita . De la inceputul relatiei mele cu sotia am primit ... (vezi toată discuția)