avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul la supravegerea minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul la supravegerea minorului

cum ar trebui sa procedeze sotul/sotia in situati cind celalalt a prasit caminul conjugal cu copii de nu spune unde se afla portrta cu amantu/amanta noptea copilu asista cum amanti dorm inpreuna il lasa la tot felu de conostinte il invata sa minta il lamurindul ca asa trebuie sa fie sa nu locuim inpreuna dar vad ca copilu simte si isi doreste altfel numai ca ii influintat in momentul de fata amantu /amanta ma ameninta im surprins de mai multe ori inpreuna si inainte sa paraseasca caminul conjugal si dupa am martori ca iam vazut inpreuna dupa ce a intentat actiune de divort precum si inainte cum asi putea sa determin sa ma lase sa asist la supraveghere copilului pina la primul termen dupa mai vedem
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:33, 8 August 2011
Chestiunea cu supravegherea minorului nu este luata in seama...
Practic un parinte are incredintarea iar celalalt drept la vizita.
Problema ridicata de dvs. este foarte sensibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort martori falsi sperantagabi sperantagabi ca si martor reclamanta numeste in procesul de divort chear pe amant, persoana care prin diferite modalitati ,prefacinduse intrun bine facator apoi intrun ... (vezi toată discuția)
Parasirea domicililui Plumb979@gmail Plumb979@gmail Mia luat fetita 1an si 7luni de acasa si baiatu de8 ani ia dus la parinti ei fara sa stiu eram in timpul servicilui ea a mai stat 4zile si a plecat si ea ca sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara am stat aproape doi ani in concubinaj ,am o fetita de 1,4 luni. la inceput a fost totul bine mam mutat la ea inpreuna cu mama ei ca nu are treaba cu mine.Un ... (vezi toată discuția)