avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... lnfluentarea destramarii unei familii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

lnfluentarea destramarii unei familii

Buna am si eu o intrebare pentru dumneavoastra .Am 32 de ani sunt casatorit de un an si am o fetita . De la inceputul relatiei mele cu sotia am primit diverse amenintari din partea socrilor care vor cu orice pret despartirea noastra.Motivul principal sunt banii care eu nu ii detin Mai pe scurt sunt un om fara nici o mostenire.Atacurile jignirile devin din ce in ce mai fregvente .sotia fiind si ea intr o situatie urata pusa sa aleaga intre familia ei sau eu e.t.c NOI santem pro familie vrem sa ne crestem si sa avem grija de fetita noastra linistiti ..VREAU sa va intreb din punct de vedere juritic influentarea destramarii unei familii e pedepsita sau orice alta solutie Exista vreo cale prin care pot opri aceasta situatie.Va multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 09:31, 9 Noiembrie 2014
Exista vreo cale prin care pot opri aceasta situatie.

Da, va mutati cat mai departe de ai ei si va descurcati singuri.
Ultima modificare: Vineri, 7 Noiembrie 2014
gi-jane2, moderator
Buna ziua. Va recomand cu mare caldura sa cititi cartea "Socrii toxici": este un adevarat manual care va invata cum sa puneti piciorul in prag in ceea ce priveste amestecul socrilor, cum sa le vorbiti, ce sa spuneti, cum sa trasati limite in ceea ce priveste contactul cu ei, toate cu scopul de a va proteja familia. Numai dvs si sotia puteti face acest lucru. Cartea este ieftina si o puteti gasi pe elefant.ro.
Nu tine de dv., tine de sotie. Este in puterea ei a limita accesul lor in viata dv.
Pe de alta parte, dv. ii puteti solicita sotiei sa ia o atitudine.
Cat despre alegerea urata de a alege, eu una spun ca nu e urata, e absolut normala si exista in toate familiile. Ne nastem intr-o familie, ne desprindem de ea in tinerete si ne intemeiem alta la maturitate, e absolut normal si nu e nimic tragic in asta. Sigur ca ne iubim parintii si ei pe noi, insa normalitatea spune ca fiecare generatie e diferita si trebuie sa traiasca separat.

Nu e o problema juridica, e de psihologie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului vitreg, fiind tata legal in certificatul de nastere.... laur87 laur87 Buna ziua, am urmatoarea problema si as dori sa stiu ce seanse am de castig sau ce solutie sa aleg: Eu si sotia mea cand ne-am apropiat avea o fetita de 1 ... (vezi toată discuția)
.am o fata de aproape 16 ani, am adoptat-o, stie tot adevarul, nu ... Iacabdanuta90 Iacabdanuta90 Buna ziua.Am o fata de aproape 16 ani,am adoptat-o,stie tot adevarul,nu se drogheaza nu fumeaza nu bea, un elev mediu spre bun. Si acum va descriu ... (vezi toată discuția)
Nu ma lasa sa-mi vad fetita ContSters294305 ContSters294305 Buna ziua, vineri seara sotia si-a luat bagajele si a plecat de acasa inpreuna cu fetita la maicasa, eu am oprit baiatul (sunt gemeni). Azi am vorbit la tel. ... (vezi toată discuția)