avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... INFIDELITATEA IN FAMILIE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

INFIDELITATEA IN FAMILIE

se poate dovedi infedilitate faptul ac ,cel care aparasit caminul comjugal a fost surprins in ne numarate rinduri cu aceiasi persoana pe care am banuito ca mia determinat partenera de vita sa intenteze actiune de divort , lam surprins la locul de munca a sotiei inainte cu doua saptamini inainte de a parasi caminul conjugal dar fara martori, si dupa ce a parasit caminul conjugal am mai multe dovezi ca sunt inpreuna ,inclusiv si faptul ca mia folosit masina pesonala personala cu care a plecat de acasa , in care am gasit obiecte pe care iau ramas amprentele,amprentajul este facuf chear de catre politi ,obiecte pe care le detin ,au fost surprinsi si nenumarate rinduri inpreuna chear inplicti intrun acident de circulatie unde au dat declarati ca erau inpreuna ,martori ca foloseste masina socrilor, pentu aprovizionarea unui magazin care este proprietatea amantulio si altele,acest se intimpla dupa ce a parasit caminul conjugal, pot fi dovezi de infidelitate ,mai mult il numeste ca martor ,punind marturie mincinoasa inpotriva mea , va multumesc pentru un eventual raspuns intelept ,eventula ce artcle juridice ma pot ajuta in acest aspect Va multumescc!
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 08:56, 2 Noiembrie 2011
Da desigur dar trebuie sa administrati probele in instanta...,este vorba de purtare imorala si veti avea castig de cauza!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort martori falsi sperantagabi sperantagabi ca si martor reclamanta numeste in procesul de divort chear pe amant, persoana care prin diferite modalitati ,prefacinduse intrun bine facator apoi intrun ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)
Remedii efective alienare parentala evidenta againstPAS againstPAS Citeam undeva ca singura sansa reala a parintelui alienat esta ca, pe parcursul procedurii de executare silita, parintele alienator sa isi epuizeze proprile-i ... (vezi toată discuția)