avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata cotizatiei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata cotizatiei

Buna Ziua,

am si eu o speta si daca ma poate ajuta cineva as fi recunoascatoare!!!
cativa directori de institutii publice au infiintat o asociatie in scopul imbunatatirii activitatii acelor institutii , deci asociatia isi desfasoara activitatea in interesul acelor institutii publice.
Cotizatia fiecarui membru poate fi platita de institutia publica? Ordonanta 26/2000 nu specifica nimic dar daca directorul institutiei care este membru in acea asociatie si activitatea asociatiei priveste imbunatatirea serviciilor institutiei nu este legal ca acea cotizatie sa fie platita de institutie? intr-adevar ordonanta nu specifica... va rog mult un raspuns
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:02, 18 Noiembrie 2011
Nu trebuie sa plateasca institutia. Membru in asociatia respectiva e persoana fizica, salariata la acea institutie. La fel persoanele pot face donatii in numerar sau natura si directionarea 2%.
Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unui ong (asociatie) daciandax daciandax Mai multe institutii publice si ONG-uri doresc asocierea intr-o forma juridica - Asociatie - pentru a atinge astfel un scop comun o institutie publica poate ... (vezi toată discuția)
Sunt presedintele asociatiei liceului. nikosteluta nikosteluta Buna ziua! Sunt presedintele Asociatiei Liceului (asociatie pentru donatii si sponsorizari in beneficiul liceului). Voi fi directorul liceului, urmare a ... (vezi toată discuția)
Asociatie (ong) echivalare cotizatie redirectionare impozit pe venit / refuz convocare adunare generala Dantes1 Dantes1 Buna ziua. Va rog permiteti sa va consult in legatura cu urmatoarea situatie: M am asociat cu mai multi detinatori de lot pentru promovarea interesului ... (vezi toată discuția)