avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o informatie va rog
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o informatie va rog

Servus tuturor ! Sunt sofer profesionist si lucrez in spatiul european . Sunt interesat daca firma trebuie sa-mi pkateasca diurna zilnica si care este cuantumul , avand in vedere ca timp de o luna muncesc in UE si dorm in cabina camionului?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:26, 19 Noiembrie 2011
da,dar nu stiu ce cuantum
chitoiu a scris:

Servus tuturor ! Sunt sofer profesionist si lucrez in spatiul european . Sunt interesat daca firma trebuie sa-mi pkateasca diurna zilnica si care este cuantumul , avand in vedere ca timp de o luna muncesc in UE si dorm in cabina camionului?
Multumesc anticipat

Daca ne spuneti si tara in care ati fost in delegatie va putem spune care este diurna pe zi care trebuie sa vi se acorde ...
Franta Germania Belgia Olanda Elvetia
chitoiu a scris:

Franta Germania Belgia Olanda Elvetia

Pentru Franta , Germania , Olanda , Belgia :
Diurna minima = 35 EUR x 0,75 x 1,15 = 30,18 euro/zi

Pentru Elvetia
Diurna minima = 38 Euro x 0,75 x 1.15 = 32,775 Euro

Nivelul maxim al diurnei externe deductibile fiscal la calculul impozitului pe profit pentru agentii economici care trimit angajati in delegatie in strainatate este de 2,5 ori diurna externa mai sus mentionata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna personal delegat in franta carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Stie cineva care este diurna ce se acorda muncitorilor delegati in Franta ? ... (vezi toată discuția)
Diurna pentru extern scania scania Servus tuturor! Exista obligatia unei diurne minime pentru deplasare in UE ? Cat este cuantumul minim pentru un sofer profesionist care lucreaza in UE cel ... (vezi toată discuția)
Diurna externa mariusgolgut mariusgolgut Buna ziua Va rog sa-mi spuneti care este cuantumul minim al diurnei externe in situatia in care se pleaca din Romania spre Spania, in cazul unui sofer de tir ... (vezi toată discuția)