avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bilet la ordin avalizat
Discuție deschisă în Executare silită

Bilet la ordin avalizat

Un bilet la ordin trebuie avalizat pentru emitent sau pentru creditor?
Cel mai recent răspuns: MariS19 , utilizator 23:46, 18 Noiembrie 2011
Creditorul cere ca debitorul ( persoana fizica reprezentant al societatii debitoare )sa avalizeze biletul la ordin in nume propriu, adica in calitate de persoana fizica pentru a raspunde , ramanand obligat in nume propriu pentru achitarea creantei continuta in biletul la ordin , in cazul in care societatea debitoare nu achita la termen.

Prin urmare nu prezintă importantă cum e completată rubrica din stânga sus..... Avalizat pentru....e valabil dacă e atât pentru emitent, cât si pentru creditor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin avalizat de aministrator care a cesionat ulterior partile sociale buduruovidiu buduruovidiu ce obligatii are un administrator de firma care a semnat un bilet la ordin avalizat si apoi a cesionat partile sociale celorlalti actionari ai societatii in ... (vezi toată discuția)
Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin 69lac 69lac buna seara,acum un an am primit un bilet la ordin semnat si avalizat de administratorul societatii,la termenul scadent biletul a fost refuzat la banca din ... (vezi toată discuția)