Buna seara!
Poate v-ati confruntat si voi cu aceasta problema nu reusesc sa intru , sa ma autentific pe ANAF la partea "sign in". Mentionez ca incerc de pe e-guvernare.ro
Rog indrumare
Browserul nu se potriveste cu "stickul"...(token). Eu am sunat la cei care mi-au livrat acest stick si am facut niste configurari. Din pacate nu sunt universal valabile. Depinde de sistemul in care operati si depinde de accesoriul acela mic pe care l-ati primit (cumparat).
Singurul lucru universal valabil, este acela ca nu mai puteti transmite declaratii daca va pierdeti parola de utilizator.
Am participat la seminarul Avocatnet.ro pe aceasta tema si cei de la certSIGN au spus ca softul celor de la fisc impune folosirea browserului Internet Explorer.
Iti dai seama:hammer: (nu prea folosesc aceasta iconita) . Seminar pe bune ! Utilizatori respectabili ! Doar ca stickul e de cacao ...sau...ma rog....licitatia.
:luck:
Probleme de logare
luizaec
Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre \"avocatnet\", iar aceasta si-a deschis contul luizaec ... (vezi toată discuția)