avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general eroare D112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

eroare D112

Buna seara!
Poate v-ati confruntat si voi cu aceasta problema nu reusesc sa intru , sa ma autentific pe ANAF la partea "sign in". Mentionez ca incerc de pe e-guvernare.ro
Rog indrumare

Mersi
Cel mai recent răspuns: ContSters228228 , utilizator 09:02, 19 Noiembrie 2011
Trebuie sa folositi browser-ul Internet Explorer.
Browserul nu se potriveste cu "stickul"...(token). Eu am sunat la cei care mi-au livrat acest stick si am facut niste configurari. Din pacate nu sunt universal valabile. Depinde de sistemul in care operati si depinde de accesoriul acela mic pe care l-ati primit (cumparat).
Singurul lucru universal valabil, este acela ca nu mai puteti transmite declaratii daca va pierdeti parola de utilizator.

:luck:
Am participat la seminarul Avocatnet.ro pe aceasta tema si cei de la certSIGN au spus ca softul celor de la fisc impune folosirea browserului Internet Explorer.
Iti dai seama:hammer: (nu prea folosesc aceasta iconita) . Seminar pe bune ! Utilizatori respectabili ! Doar ca stickul e de cacao ...sau...ma rog....licitatia.
:luck:
De acord cu dvs. Cred ca de anul viitor voi alege orice altceva decat Oberthur-ul celor de la certSIGN. Voi vedea ce, atunci cand va fi cazul.

Asta nu inseamna ca informatia potrivit careia trebuie folosit Internet Explorer e falsa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
Iulian MANEA, Contabil

Alte discuții în legătură

Certsing prelungire vreau pareri specializate afaceriiolden afaceriiolden am instalat internet explorer la cererea lor, eu folosesc mozila asa m am obisnuit si atentie surpriza INTERNET EXPLORER nu mi recunoaste TOCHEN nu mi cere ... (vezi toată discuția)
Probleme de logare luizaec luizaec Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre \"avocatnet\", iar aceasta si-a deschis contul luizaec ... (vezi toată discuția)
Este un mesaj spam? gmancila gmancila Dupa ce am postat un mesaj in forum, sa deschis o fereastra in care scria : \\\\\\\\" Servarul http://www.adservingfactory.com:80 necesita un nume de ... (vezi toată discuția)