avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pasi necesari pt a deschide pfa-coafor la domiciliul ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pasi necesari pt a deschide pfa-coafor la domiciliul clientului

Intrucat mi-am achizitionat un spatiu (intr-un bloc) dar vecinii refuza sa-mi dea acordul de a-mi constitui sediu acolo voi fi nevoit sa il constitui la domiciliul parintilor si probabil cu prestare la domiciliul clientei .... am posibilitatea aceasta?!...daca da ce pasi trebuie sa urmez cu ce difera de un pfa "normal"....trebuie sa anunt sediul pfa de la domiciliul parintilor la primarie daca in continuare este vorba de un apartament unde se locuieste si nu se presteaza nici o activitate efectiva?!....eventual recomanda-ti-mi un ghid / act normativ care reglementeaza regimul pfa....merci!
Cel mai recent răspuns: iultonnik , utilizator 22:28, 18 Noiembrie 2011
Nu este nimic anormal ca vei presta servicii in alta parte decat sediul social al PFA.
Cam totul despre PFA gasesti aici [ link extern ] /
Actele necesare le gasesti aici [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2011
dgnConsulting, Contabil
Multumesc pentru raspuns....am accesat site-urile indicate si ma intereseaza acum altceva....in conditiile derularii unei activitati cu caracter ambulant -la domiciliul clientelor- mai am nevoie de avizari din partea DSP , PSI etc...si daca da unde anume vin sa verifice spre exemplu prezenta unui extinctor, a unei truse de prim ajutor etc in conditiile in care eu sunt "ca melcul cu salonul in spate"....sau se renunta la aceste avizari?....in plus tot nu inteleg daca sediul fiind la adresa de domiciliu a parintilor mei este necesara schimbarea destinatiei spatiului din spatiu de locuit in comercial....sau?!....va multumesc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)
Ce forma juridica pot alege ca si kinetoterapeut (pfi, ii ,?) daca activitatea apartine de caen8690 smarakineto smarakineto Doresc sa fac masaj (relaxare, intretinere, reflexoterapie, terapeutic etc) , gimnastica (pt gravide, terapeutica , aquagym etc) si cursuri de educare ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl pentru cosmetician didiuamalia didiuamalia Buna ziua, Am nevoie de un sfat profesional. Sunt cosmetician de profesie si doresc sa-mi infiintez firma sau pfa pentru desfasurarea activitatii la ... (vezi toată discuția)