avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reclamatie A.N.P.C
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reclamatie A.N.P.C

Buna seara!

Am facut o reclamatie la anpc in legatura cu o salata verde cumparata de la un supermarket care s-a dovedit a fi stricata la interior si de culoare maro.cei de la anpc au facut controlul mi-au dat dreptate ,au fost sanctionati in pvcc si sunt obligati sa imi plateasca contravaloarea produsului adica 3,99 leI.In finalul instiintarii primite de la ANPC se spune ca pentru daune suplimentare sa ma adresez instantelor competente in acest caz.
Intrebarea mea este daca au mai fost astfel de procese si daca chiar se platesc daunele asa cum scriu cei de la ANPC.ESTE O SUMA RIDICOLA DE 3,99 LEI NU ASTA E PROBLEMA CI FAPTUL CUM S-AU COMPORTAT cei de la supermarket DUPA ACEEA ,CA EI POT SA FACA CE VOR ATATA TIMP CAT SI ANPC-UL ISI FACE TREABA .
V a multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
Ares-3, moderator
Este suficient ca ati facut reclamatia,pe viitor vor fi mai atenti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de valabilitate este obligatoriu la produsele ambalate vrac in magazin? morty morty Buna ziua, Am facut o reclamatie la Anpc, cu privire la un produs vrac cumparat din supermarket care nu avea trecuta data de valabilitate pe eticheta ... (vezi toată discuția)
Produs alimentare expirat cri_ cri_ Am cumparat de la un supermarket ff. cunoscut un pachet de biscuiti BIO expirat. Doar la cateva zile dupa ce l-am deschis, si am dat si copilului meu de 11 ... (vezi toată discuția)
Daune morale produs alimentar expirat de 1 an ContSters440401 ContSters440401 Am cumparat un produs alimentar de la un supermarket cunoscut. Acesta era expirat de 1 an de zile. Evident, nu mai incape loc de discutii despre acest produs. ... (vezi toată discuția)