avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie gard de catre primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie gard de catre primarie

Poate Primaria sa construiasca un gard fara autorizatie de constructie intre terenul meu propietate privata si cel al statului, adika de la ei? Stiu ca e banala intrebarea, dar din cate am inteles vor ca acel gard sa fie provizoriu si l-au facut din plasa de metal si stalpi de fier fara nici un fel de act, ca nah, e Primaria. Cum pot afla daca e legal mai ales ca inainte de gardul asta au racordat si construit din beton o gura de canalizare, desigur, tot pe terenul meu, si cui ma pot adresa pentru o plangere?
Cel mai recent răspuns: xicsdj , utilizator 22:41, 28 Noiembrie 2011
plangerea o puteti adresa Inspectoratului de Stat pentru Constructii..
buna ziua, am fost la inspectoratul de stat pentru constructii, directia regionala Bacau, si mi s-a raspuns foarte clar, dupa ce am fost lasat sa scriu toata plangerea mea... jumatate de ora.. ca de fapt, ar fi bine sa o rezolv pe plan local, mai exact, depun o cerere la registratura la noi la Primarie, prin care ma rog de ei sa mi se dea niste explicatii de ce exista constructia, iar daca nu primesc nici un raspuns scris in 30 zile, de abia atunci sa ma duc la ei. In cazul asta ce am de facut... fiindca plangerea la noi la Primarie am depus-o, dar tinand cont ca ei au ridicat constructia, nu e ca si cum m-as duce in gura lupului, si ei pot rezolva actele sa para totul legal? Si punctul doi, Inspectaoratul de stat avea dreptul sa nu imi ia plangerea pe motiv ca e neintemeiata ca ei nu rezolva problemele locale??? Invatati-ma cum sa fac, si daca e corect sa apelez mai departe, cred eu, la capitala...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie gard din plasa de sarma ContSters94154 ContSters94154 Am un teren extravilan (arator) si vreau sa-l imrejmuiesc cu gard din boltari (stalpishori de beton armat) si plasa de sarma. Oare am nevoie de ceva ... (vezi toată discuția)
Probleme cu montarea gardului vladdumitru vladdumitru Buna ziua, Am terminat constructia unei case , toate bune si frumoase pana cand am inceput amenajarea curtii si mai exact montarea gradului (din panouri ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor intre proprietati 040779 040779 Buna. In anul 2004 am facut un gard despartitor intre mine si vecinul meu. Acest gard este facut pe proprietatea mea si vecinul a sesizat primaria in legatura ... (vezi toată discuția)