avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dosar registrul comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dosar registrul comertului

Am primit de la Registrul Comertului o instiintare emisa in septembrie, referitor la un dosar care are data de decembrie 2007, si sunt chemata in instanta pe data de 13 pentru discutarea perimarii. Imi poate spune cineva va rog la ce se refera... despre ce este vorba... pentru ca eu nu inteleg nimic.....

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters59477 , utilizator 20:14, 2 Octombrie 2008
indicat ar fi sa mergeti sa vedeti dosarul la tribunal pentru ca s0ar putea din citatie sa nu va dati seama despre ce este vorba.
Nu la tribunal ci la registrul comertului trebuie sa mergeti. Intrebati unde puteti studia stadiu dosarului si acolo va veti putea lamuri (in Bucuresti biroul e la capatul etajului 1).
iulia.scarlat a scris:

Am primit de la Registrul Comertului o instiintare emisa in septembrie, referitor la un dosar care are data de decembrie 2007, si sunt chemata in instanta pe data de 13 pentru discutarea perimarii. Imi poate spune cineva va rog la ce se refera... despre ce este vorba... pentru ca eu nu inteleg nimic.....

Va multumesc

Cred ca ati vrut in decembrie 2007 sa faci mentiuni la ORC referitor la societatea comerciala in cauza si probabil dosarul nu a fost complet, motiv pentru care s-a suspendat. In materie comerciala dosarele suspendate se perima da drept in termen de 6 luni de la data suspendarii, daca nu sunt repuse pe rol.

Adica mentiunile pe care ai vrut sa le faci in decembrie 2007 nu sunt operate in baza de date de la ORC si taxele platite nu pot fi recuperate.

Va multumesc tuturor
Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti
Bucureşti, Intrarea Sectorului nr. 1, sect.3
Tel. : (+40-21) 316.08.28
Fax : (+40-21) 316.08.25
E-mail: orcb@b.onrc.ro
Director: Liviu CHIRIC
Director adjunct: Elena DIACONU
Director adjunct: Ioana Florentina MIHÃILESCU
Biroul Unic Bucureşti, Serviciul Asistenţa:
Tel. : (+40-21) 316.08.00
Tel./Fax : (+40-21) 316.08.31
E-mail: bub@b.onrc.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare firma asya asya Buna Ziua , ce acte sant necesare pt infintarea unei firme in Bucuresti si unde se depun? Daca declar locuinta sediul firmei pot deduce cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)
Arhiva beruc s.a. nmstoica nmstoica Buna ziua, puteti sa ma ajutati cu numele lichidatorului firmei BERUC s.a.(firma ce a activat in Bucuresti ,in Blv.Preciziei nr.11).? Multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala praporgescu praporgescu 1. la infiintarea unui SRL este necesar sa se depuna la dosar si inscrisul cu numarul total de caractere al Actului Constitutiv sau acest document este necesar ... (vezi toată discuția)