avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale facilitati societati comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

facilitati societati comerciale

Buna ziua,
As dori sa stiu in ce situatii societatile comerciale primesc ajutor de la stat in cazul angajarii unei persoane care se afla in somaj, ajutor de somaj, pensionari, ajutor social?Dar in cazul in care se angajeaza o persoana care nu are nici un venit ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:35, 19 Noiembrie 2011
Ar fi bine sa cititi Legea 76/2002 privind sistemul asigurãrilor pentru şomaj şi stimularea ocupãrii forţei de muncã, in special art.77-94.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Roman intors in tara, conditii inregistrare la somaj, indemnizatii relocare, drepturi si obligatii Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea situatie: roman, 44 ani, studii medii fara bac, a lucrat 2 ani cumulati la doua joburi, in ... (vezi toată discuția)
Poprire legea nr. 76/2002 Pavel Lucian Pavel Lucian Buna ziua. am si eu o problema cu banca si tocmai am fost informat ca s-a cerut poprire pe salar . bineinteles cu hotarare judecatoreasca si excutor ... (vezi toată discuția)
Angajare persoane in dificultate economica. plata contributiilor. inlineasofa inlineasofa O societatea X va primi de la Primarie unde are sediul o lista cu persoane care sunt in dificultate economica in acest oras pentru sa faca angajari la ... (vezi toată discuția)