BUNA ZIUA,
AM UN ANSAMBLU FOLCLORIC LA SAT, DAR PENTRU A PUTEA EMITE FACTURA LUNARA PRIMARIEI LOCALE, TREBUIE SA NE INFIINTAM CA PERSOANA JURIDICA. INTREBAREA MEA ESTE :AR FI RENTABILA O ASOCIATIE NON PROFIT? SAU PFA? S.R.L.-UL L-AM EXCLUS PENTRU CA IMPLICA IMPOZITUL FORFETAR SI ACTIVITATEA NOASTRA NU NE PERMITE PLATA LUI.
In acest an s-a desfiintat forfetarul pentru firme.
Da. Va puteti infiinta o asociatie (ong) cu scopul initierii, promovarii, sprijinirii si realizarii de activitati culturale.
Cateva obiective:
- infiintarea unui ansamblu artistic reprezentativ (ansamblu de dansuri populare traditionale) prin intermediul caruia membrii asociatiei cu anumite aptitudini artistice sa se poata exprima organizat'
- organizarea de manifestări cultural-educative cu diferite prilejuri, în cadrul cărora se va urmări promovarea valorilor culturale;
- sprijinirea copiilor talentaţi în vederea afirmării lor în domeniul ales;
- etc.
Prin aceasta asociatie veti putea atrage si fonduri din sponsorizari, donatii, venituri din 2%.
Veti putea atrage si fonduri de la bugetul consiliului local.
BUNA SEARA DOMNULE NEAGU,AM SI EU INTREBARE,SAU DEFAPT VA CER UN SFAT,SUNT DE UNDEVA DINTR-UN SAT DIN JUD BACAU,AM O SLABICIUNE PENTRU COSTUMELE NATIONALE SI IMPLICIT PENTRU OBICEIURILE DE IARNA,ANUL ACESTA AM ORGANIZAT O CEATA SI AM PARTICIPAT CU EA LA PARDA DE LA BACAU, SI LA FESTIVALUL DE DATINI SI OBICEIURI DE LA COMANESTI,EU ZIK CA AM LASAT O IMAGINE BUNA MOTIV PENTRU CARE AM LUAT PREMIUL 1 LA SECTIUNE CAPRE,O INTREBARE VA FAC CE MA SFATUITI SA FAC? O ASOCIATIE NON PROFIT,CA SA POT CASTIGA CEVA FONDURI,CA 90% DIN ATRIBUTIE FINANCIARA SI MATERIALA A FOST DIN BUZUNARUL MEU,SI EU UNU SUNT UN IMPATIMIT AL ACESTOR MANIFESTARI,DATI-MI UN SFAT VA ROG