avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Ong conflict de interese
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Ong conflict de interese

presedinrele ong este si manager de proiect.poate fi invitat in proiect ca si participant?expozitie sau tabara de creatie -de exemplu)
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:30, 11 Noiembrie 2015
Nu ca participant ci ca organizator.
multumesc pentru raspuns.

deci, inteleg ca asociatia culturala fondata si condusa de mine nu poate sa imi organizeze o expozitie....
Atunci cred ca ati folosit un pic cam pompos treba cu managerul de proiect. Asociatia trebuie sa-si promoveze toti membrii, nu numai pe presedinte.
nu vreau sa va sacai cu intrebarile mele...
asociatia pe care am infiintat o are numai trei membri.
proiectele derulate sunt organizate de mine.
si promoveaza artisti invitati.
intrebam pentru ca eu nu vad un impediment sa ma invit si pe mine alaturi de inca sase invitati
Da, dar sa ii promovati si pe ceilalti, daca nu acum, macar cu a doua ocazie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizatii neguvernamentale covacicosmin covacicosmin Buna ziua! 1. O organizatie neguvernamentala(ong, asociatie, fundatie) se poate infiinta doar cu o singura persoana? 2. Un membru fondator al unei ... (vezi toată discuția)
Asociatie nonprofit pentru ansamblu folcloric dany_mocean dany_mocean BUNA ZIUA, AM UN ANSAMBLU FOLCLORIC LA SAT, DAR PENTRU A PUTEA EMITE FACTURA LUNARA PRIMARIEI LOCALE, TREBUIE SA NE INFIINTAM CA PERSOANA JURIDICA. ... (vezi toată discuția)
Salariu membru fondator asociatie alex12345 alex12345 Buna ziua, Doresc infiintarea unei asociatii si am 3 nelamuriri: 1. asociatia va derula diverse proiecte in mai multe domenii (educatie, sport, activitati ... (vezi toată discuția)