avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recursul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recursul

Buna ziua!
As dori sa stiu daca in recursul unui proces civil de partaj judiciar se mai pot reaudia martorii si daca pot aduce si eu (paratul) martori.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: stefan25 , utilizator 17:13, 19 Noiembrie 2011
Nu, in recurs nu se mai pot audia martori- se mai pot administra doar inscrisuri care pot fi depuse pana la inchiderea dezbaterilor-art 305 c.proc.civ.
Va multumesc frumos!

Nu mai inteleg nimic.Avocata mea imi spune ca se poate,sa inteleg ca ma minte sau nu stie?
Procesul meu este destul de controversat,deja l-am pierdut din cauza altui avocat care a fost in legatura cu reclamantul.
Audierea martorilor poate fi posibila numai in cazul in care se admite recursul, se caseaza hotararea si se trimite cauza spre rejudecare.
Presupun ca este drum lung pana la casarea hotararii si trimiterea spre rejudecare?

Asta in conditiile in care grefierul si unii avocati imi spun in fata pe holurile judecatoriei ca justitia este corupta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In recurs se poate solicita interogatoriul paratului? handsu handsu Daca la recurs se poate solicita interogatoriul paratului ? (vezi toată discuția)
Rejudecarea unui proces emil6702 emil6702 Cand un proces se judeca cu retinere la instanta de recurs/apel si cand se retrimite aceleiasi instante? (vezi toată discuția)
Casarea si retrimiterea in judecata luiza_beceanu luiza_beceanu dosar comercial - pretentii Pe fond, am trimis prea tarziu obiectivele expertizei contabile propuse de parata, si nu au mai fost luate in considerare. La ... (vezi toată discuția)