avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale casarea si retrimiterea in judecata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

casarea si retrimiterea in judecata

dosar comercial - pretentii Pe fond, am trimis prea tarziu obiectivele expertizei contabile propuse de parata, si nu au mai fost luate in considerare. La termen, instanta de fond nu mi-a mai admis o expertiza, iar - hotararea a fost favorabila reclamantei. Acum, in recurs, vreau sa cer casarea cu trimiterea spre rejudecare. Ce lit. din art 304 C. proc. civ pot sa invoc?
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 17:14, 22 Octombrie 2009
Presupunind, in mod implicit, ca sunteti parte intr-o cauza nesupusa apelului (din cele prev. de art.282 indice1/ litigiu comercial cu obiect sub valoarea de 1 mld.lei), va sfatuisc sa invocati art.304 indice1 C.pr.civ., care prevede: "recursul declarat impotriva unei hatarari care, potrivit legii, nu poate fi atacata cu apel, nu este limitat la motivele de casare prevazute de art.304, instanta putind sa examineze cauza sub toate aspectele".
Mult succes!
In speta dvs. puteti invoca apoi, pentru admiterea probei cu inscrisuri si art.305 C.pr.civ.: "In instanta de recurs nu se pot aduce probe noi, cu exceptia inscrisurilor, care pot fi depuse pana la inchiderea dezbaterilor".
Din nou, succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casarea si retrimiterea in judecata luiza_beceanu luiza_beceanu dosar comercial - pretentii Pe fond, am trimis prea tarziu obiectivele expertizei contabile propuse de parata, si nu au mai fost luate in considerare. La ... (vezi toată discuția)
Interpretare art 304-1- c.pr.c Anca Puma Anca Puma Buna ziua ! Ar putea sa-mi explice cineva mai pe larg cum ar trebui interpretat textul art.304 ind.1, potrivit caruia: \\"Recursul declarat impotriva unei ... (vezi toată discuția)
Administrarea probei cu expertizã în faþa instanþei de recurs sau în faþa instanþei de fond, dupã casare adrianadamian09 adrianadamian09 Am o actiune de anulare a unei decizii de accesorii pe contencios-administrativ cu ANAF. Mi s-a respins fondul, in mare parte pe motiv ca am refuzat ... (vezi toată discuția)