avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare

Buna ziua,

o intrebare am si eu pe care am observat-o astazi
a fost angajat cu 15.11.11. o persoana ...ea a fost transmisa in revisal cu o zi anterioara inceperii activitati, doar ca astazi am observat ca in program era trecuta ca isi incepe activitatea cu 15.12.11. am facut corectia si am retrimis revisalul, dar bineinteles cu data de azi 19.11.11 pentru ca astazi am observat ca acea salariata nu a fost bagata cum trebuie in program.
Spuneti-mi va rog ce probleme o sa intampin?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:35, 20 Noiembrie 2011
Potrivit art.4 alin.3 din HG nr.500/2011, orice corecţie a erorilor survenite în completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunoştinţă de acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal lulusca lulusca Salariatii care au Contract de munca din anul 1994 si 2007 cum trebuie sa apara in revisal 2011 la rubrica data contract (anterior inceperii activitatii) ... (vezi toată discuția)
Eroare in revisal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Am operat gresit in revisal data angajarii unui salariat - si anume : in loc de 07.08. am pus 08.07. Am si transmis revisalul in 06.08 .... Cum ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Am urmatoarea situatie: un salariat a fost angajat cu 25.10.2011 Revisalul a fost transmis cu 24.10.2011. Din greseala umana sa zic nu stiu exact ... (vezi toată discuția)